Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Na 50 kj oranja dal je toliko pojeo. Sprwmio je bez potrosnje 30kj.Na 30kj spremanja ako pojede 3lit ulja onda je on jednom nogom u grobu a drugom na kori od banane. Svojevremeno sam sa 82,1-820 spremao dnevno po 25-27kj sa 2,9m spremacem i za taj dan nisu trosili ni 0,5 litara ulja a ne 3 litre. Kada bih uradio dnevno 29-30 kj onda bi mi nestalo goriva na putu do kuće...
Sto neprobas sae 90,mozda bude dobar pritisak........U njemu he koma trans flow 20 50.
Cev od pumpe na rusu ne napukne pa da gubi neki deo pritiska, ona u 99,99% slucajeva pukne u dva dela i gubi sav pritisak, sto se lezajeva letecih tice x puta su zamenjeni i jedni i drugi zbog loseg pritiska da se proba povecati malo pa se nikad nista nije dobilo, uzaludan posao bude u 99% slucajeva.
N. A kao sto verovatno znas potrosnja ulja, kompresija i pritisak ulja nemaju veza jedno sa drugim.Jer ulja nisam imao, kad sam menjao ulje pojebo sam manometar upalio i on je izbacio ulja, imao sam samo 2l da dospem, a prosle jeseni pred zamenu sam kupio 15l ulja ukupno.
Tako da motor i potrosnja ulja nosu problem, problem je nizak pritisak.
Hvala za majstore.Majstore nemojte ovaj odgovor shvatiti da bi se pobilo vase iskustvo i znanje,licno sam imao situaciju gde je cev napukla oko 50% i imao sam problem sa slabim pritiskom na malom gasu kad je vruc, upitanju je 552,ima jedno 15-ak godina,skinuo karter zahartletovao i evo od tad do danas radi,znas kako se nekad kaze,pun dzak ....... a ja za ono uhvatim,uvek se desi jedan u milion.....
Nebojša... (pitanje je i drugima naravno) jel znaš šta bi moglo biti kod 892 kad diže temeraturu pri oranju, tanjiranju... Ne mnogo ali moram ponekad da stanem da ga ohladim što nije bio slučaj dok je bio nov. Takodje mislm da termostat nije problem.Hvala za majstore.
Ja nemam problema sa kompleksima i sujetom i bilo cije znanje i iskustvo i savet shvatam dobronamerno i volim da ucim tako da ni ovo ne shvatam kao nesto lose.
Bas iz tog razloga sam i napisao " u 99%" slucajeva jer obicno kao sto znate cev puca a pritisak nestaje al bilo je i drugih slucajeva al sobzirom da njega to muci ako sam shvatio malo vise vremena mislim da bi cev do sad pukla skroz od vibracija.