grunt
Član
Иста ситуација и код мене али код мене изгледа да пушта семеринг
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mi smo na 1221 izbacili tqj sistem i ubacili diskove,nema vise problema sa blokiranjem
Nemoj da ih pretezes , ja kad sam radio na 1221 izmjenjao sve i jako sam ih stegnuo , odmah poslije toga isao jedno 20km a kocio jedno 50 puta , dobar put pa onda rupa na putu , i kocnice kad se zagrijale pocele polako same kociti , kad sam izasao na asfalt i raspalio , vidim nesto ne valja , kad je pocelo da smrdi , pritisnem kvacilo a traktor koci ne ide slobodno.Jel možeš malo detaljnije objasnit šta si izbacio, šta si ubacio, prepravio...?
Mi smo ove zime prepakovali kočnice. Koči dobro. Ostalo je još da ih detaljno uštimamo po preporuci iz rad. priručnika što će bit idući tjedan.
Hahah klasika "Ja nisam kočio to su ovi drugi". Da mi je 5€ svaki pud kad čujem to. Šta god da se popravlja uvek je neko drugi pokvario.da preduhitrim Radoslava
Realno tu ima više od sat vremena majstorluka... sad što čovek radi ko zmaj ...Mislio sam da prećutim ali...ipak da pitam, da li vredi za sat majstorluka da se kolje jagnje?
Dosta majstora bi reklo da netreba prati obloge u nafti, ali jedan moj stari mehaničar je imao teoriju da potapa i nove lamele ili pakne u naftu neko kraće vreme.Неће радити јер си облоге опрао у нафти при кочењу ће се грејати и пуштати нафту коју су упиле при прању...бензин да нафта Ед не или нове облоге...
Hvala za pohvale .Hahah klasika "Ja nisam kočio to su ovi drugi". Da mi je 5€ svaki pud kad čujem to. Šta god da se popravlja uvek je neko drugi pokvario.
Radiš Nebojša svaka čast. Kad si čistio diskove ja mislio ubrzan video. Ja bi ovo otego na 2 dana
Jel može desna kočnica da se šteluje na 92. bez skidanja točka?
Nego skratiste gumama život za 2 sezone dok ste svi isprobali.
Pitam zato što sam ja kod mene štelovao pa sam odustao od desne. Činimi se da je manje zezanje skinuti točak nego se ovako mučiti. I što kažeš posle levu poravnaš po njoj. Sačekaće to dok ne kupim udarni pa da ga probam. Sad mi je preče na IMT 560 da rešim desnu stranu. Ono što ne vraća pa se ubaci dodatna opruka. (Ne znam jel si radio IMT? U suštini isto ko na Rusu samo iz nekog razloga ne vraćaju diskovi sa tim fabričkim oprugama čak i kad se stave nove.)Moze da se dosteluje kocnica al je malo zajebano odvrniti kontra maticu, mora da se nadje pravi kljuc i pravi ugao da bi moglo da se pridje, iz tog razloga se na snimku vidi da stelujem samo levu kocnicu, desna se namesti na odredjenu meru a onda se leva po njoj steluje.
Sto karter dole?Ide on ovako vec duze, moracu za vikend ako bude kise karter dole.