MTZ Belarus

Kad je budete pravilno uradili i nastelovali moze i potopljena u vodi da radi a ne magla i rosa da ih pokvare.
Pre deset dana je rus nije mogao ni da zakoci al evo napredujem, sad koci al ga magla i rosa kvare.
Izgleda cu morati jednog da zalivam crevom i vodom par dana pa da vidimo dal radi ili ne.

Nebojša ja sam spremio nož i ražanj
Pa da probamo i to sremačko janje (pardon jaGnje)

Sent from my moto e5 using Tapatalk

Zmaj 142 je makina koje je mnoge kapitale napravila i bez kocnica.
A sto se rusa tice 90% posto tih problema koje vi ovde navodite ja cu bez problema da dokazem da su smejurija a ne problemi tj za mene su smejurija a za vas mozda ne resivi problemi kao i za ove kocnice koje opet x vas pre deset dana tvrdilo da su nemoguce i da ne rade i da la bla bla bla, sad budete LJUDI pa kazete " Nebojsa bio su u pravu, pogresili smo, rus koci" a ne da sad svi cute a svi su videli snimak ili jos bolje sad je sranje sa kocnicama , sad ce na jesen da ih sjebe rosa i ostalo.

Cisto jos da dodam da ne mislite da sam bas kompletna budala, vi imate pravo na svoje misljenje i dal ce nesto da vam bude dobro ili lose ili ce te nesto da kupite ili necete ili sta je traktor i sta nije ali kad vam okacim snimak i dokazem da ste pogresili i kad vam sve tvrdnje padnu onda se bar ponasajmo kao odrasli ljudi a ne kao deca sa gomilom novih izgovora.

Meni samo nije jasno sta traze u temi MTZ ljudi kojima je on "smece, sranje" itd.

Poenta teme je iskustva sa tim proizvodjacem i da se nesto nauci.

A svi dok nisu zamocali terali to sranje od traktora, bar oko sebe sto gledam tajkune.

Mozda nije nesto narocito pouzdan ali je odrzavanje jeftino, i za te pare nema sposobniji traktor.

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk

Ova strana kocnica je danas uradjena za jedno sat ipo, malo je zezala pa je malo duze trajala popravka,odnela je jedno 120,130e delova i ruku i trajaće godinama bez problema ako se normalno bude koristila i sta vise treba, jeftina i brza popravka i sasvim solidan vek trajanja.

Meni samo nije jasno sta traze u temi MTZ ljudi kojima je on "smece, sranje" itd.

Poenta teme je iskustva sa tim proizvodjacem i da se nesto nauci.

A svi dok nisu zamocali terali to sranje od traktora, bar oko sebe sto gledam tajkune.

Mozda nije nesto narocito pouzdan ali je odrzavanje jeftino, i za te pare nema sposobniji traktor.

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk
Evo ja bih zamolio nekog kod se malo vise bakce sa forumom da otvori jednu zasebnu temu iskljucivo za pljuvanje poluproizvoda i sranja od traktora pa da se u ovoj temi ne vodi ista polemika svaka tri dana nego da mozda neko kome treba neki pametan savet ili nesto pametno da moze da procita i vidi.

A jao sine da moj tako koci .Ja kad legnem na kocnicu a on ko voz po sinama ,zaustavi se posle 50m :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

Радославе шта ће ти Небојша кад знаш да замениш акумулаторе знаш и кочнице да урадиш🤣Ја то с Пролећа залијем бензином тј испрем људски доле на рупицу изађе ђубре и кочи као на снимку.

Радославе шта ће ти Небојша кад знаш да замениш акумулаторе знаш и кочнице да урадиш🤣Ја то с Пролећа залијем бензином тј испрем људски доле на рупицу изађе ђубре и кочи као на снимку.
Znam, rekao si mi to. Majstor je ipak majstor a i biće snimak... 8-) 8-) 8-)

Ako možeš da malo objasniš ,kuda sipaš benzin?Mislim da sam jednom probao sa WD-om .

Набавио сам велики ветеринарски шприц,на њега ставим црево на крај црева иглу,иглу убодем у ону заштитну гуму и полако шприцем гурам бензин тако пар пута док доле на чизми рупици не крене чист бензин...Чак може та рупица да се затвори и трактор да се провоза и тад се све лепо испере.Наравно ово ради посао ако су облоге и механички део тог система у реду.

Nazad
Vrh