grunt
Član
Бензином се испира прљавштина из система а уједно и брзо испарава тако да нема последица.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Koliko imaju platana?Moje iskustvo sa Voltire, kupljene 2016 istokod šuloka, sledeće put nešto kvalitetnije...
Vec jedno dve godine su ispucale oko krampona.
Belshina су биле предње, фабричка монтажа. Трактор је 2010. годиште и има 2800 рч. Нека и ове трају толико ја ћу бити задовољан.Videcemo koliko ce trajati,samo da ne ispucaju kao belshina.
Dragane kao sto sam vec pisao u temi ako nemas nekog od ovih ukrainaca da imas poverenja u njega uzmi u AP tu ti je najsigurnije, imaju ukrainci i dobre obloge al hoce i da podvale pa da te glava brzo zaboli.@nebojsa100 od koga kupujes obloge mislim koje su dobre? Idem u utorak za NS pa da kupim. Dole su mi zadnji tockovi menjam gume pa da iskoristim priliku da zamenim unutra sve.
Au Sremac ,ode ti u budućnost.E jbg, meni od 2915te ništa, ni ne pozna se da su radile.. Traktor radi oko 250 do 300 sati godišnje, dosta transporta.. Znači kako se kome zalomi..
Lapsus... Razumemo se.. 2015..Au Sremac ,ode ti u budućnost.