Sudarski Bojan
Član
nosi drljaču tupanjac 6m,ima slika na forumu, pošto balavi na one 3 ručice povremeno dolijem ulje u hidraulik ali služi dobro, neznam dali je cilindar jači nego na 82
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Polutešku od 6 metara?nosi drljaču tupanjac 6m,ima slika na forumu, pošto balavi na one 3 ručice povremeno dolijem ulje u hidraulik ali služi dobro, neznam dali je cilindar jači nego na 82
Da, kao što rekoh ima slika na forumu, sad dal u temi drljače ili predsetvena priprema nemogu da se setimPolutešku od 6 metara?
Jel može snimak da se gleda normalno na forumu ili prebacuje na fejs?Olalija sjebaćete nove gume potpisivanjem na betonu.
Vidi se na forumu ali je ogroman snimak, ne staje ceo na ekran. Doduse ja sam trenutno ulogovan na fejs, ne znam da li radi onima koji nisuJel može snimak da se gleda normalno na forumu ili prebacuje na fejs?
Nije poenta da blokira tocak,nego da lepo,ujednaceno koci.Evo da se vidi kako koči kad ga majstor Nebojša popravi...Izgleda piše po betonu...
Traktor ujednačeno i normalno koci, na snimku je namerno kocnica " nabodena" da kopa tocak jer x vas na forumu kaze da to ni manji rusevi ne mogu da urade a ne 1221,raspravka je bila dal moze da pise po betonu ili ne.Nije poenta da blokira tocak,nego da lepo,ujednaceno koci.
Normalno sam pogledao.Jel može snimak da se gleda normalno na forumu ili prebacuje na fejs?
Nisam to ja snimao, to je majstor Nebojšin snimak, bitno da se vidi, obučiću ga besplatno šta je rakurs, perspektiva i montaža kad meni ovako bude kočio Kalašnjikov...@olalija Snimak je prevelik,ali kad se klikne na full screen ,onda je sve ok,ja gledam preko kompa,ne prebacuje me na fb.Jedino sto si naopacke snimao nekako xd.
99% mtz preko zime kad odstoje ovako koce cim dodirnes papucicu...nakon 5 kocenja ili km voznje sve bude ok.lose kuglice,suvise lufta u kucistu,medjuplocama i obloge loseg,katastrofalnog kvaliteta...Traktor ujednačeno i normalno koci, na snimku je namerno kocnica " nabodena" da kopa tocak jer x vas na forumu kaze da to ni manji rusevi ne mogu da urade a ne 1221,raspravka je bila dal moze da pise po betonu ili ne.
E sad vi zakljucite dal moze ili ne moze.
Da opet ponovim ako se nismo razumeli.99% mtz preko zime kad odstoje ovako koce cim dodirnes papucicu...nakon 5 kocenja ili km voznje sve bude ok.lose kuglice,suvise lufta u kucistu,medjuplocama i obloge loseg,katastrofalnog kvaliteta...
I radice sigurno bez problema do jeseni...i prvih magli,vode i blata.sledeci put kada budem radio kocnice samo obloge u kvalitetu majstor da zalepi.kupovne komplet njet.Da opet ponovim ako se nismo razumeli.
Tratkor koci kao putnicki auto, bez ikakvog blokiranja i problema,na snimku je kocnica namerno blokirana da bi se videla sara na betonu tj dal rus to moze ili ne moze da uradi.