Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja sa 1025.3 vucem gregoire besson prima line 3 i to ide jako lepo.Plug ima oko 950 kg i hidraulika monoblok to nosi bez problema.pozdrav ljudi,skoro sam kupio rusa 1025 i zanima me koji plug bi najbolje isao uz njega,da li uzeti prevrtaka 3 brazde ili ravnjaka,kod nas je lagana zemlja i lako se ore...vise mi je zbog hidraulike kako ce ga nositi,svaki savet je dobrodosao
tvoj ima 110 konja,moj ima 105 konja 2003 godiste i nemam ravan most ali verujem da ce nositi obrtaca,inace sta mu znaci to Monoblok?do sad sam sve imt-ovim traktorima radio i u januaru sam kupio rusa,jos se upoznajemoJa sa 1025.3 vucem gregoire besson prima line 3 i to ide jako lepo.Plug ima oko 950 kg i hidraulika monoblok to nosi bez problema.
Kad kazes normalni plug na koji mislis?Nemoj da mu zakacite Erma 3 glave obrtaca a sa nekom da kazemo normalnim plugom ne bi trebao da ima problema ni u nosenju ni u vuci.
Pod normalan sam mislio plug adekvatne kilaze i zahvata za taj traktor ne na odredjenu marku a Erma sam naveo kao kao primer nenormalne kilaze, to nikako nije plug za taj traktor.Kad kazes normalni plug na koji mislis?
Pa tako sam i mislio,lemken,regent,kverneland,da ne prelazi 1000 kg plugPod normalan sam mislio plug adekvatne kilaze i zahvata za taj traktor ne na odredjenu marku a Erma sam naveo kao kao primer nenormalne kilaze, to nikako nije plug za taj traktor.
820RM ima na knap 195cm sirina i cim malo vrdnes gazi brazdu.952 je siri i kod nega nemoze bez gazenja. Resenje su uski tockovi .dali ima sanse ako traktor ima ravan most 820 ili 952 da radi medurednu obradu...
Ne razumem?Pošto je grbavi most, treba se gledati i položaj točka.
Nešto si pogrešio, moj 820 Rm je imao gaz 207 cm prednjih točkova a gore kad meriš od ripne do ripne je 204 cm i nema teorije da ideš između redova...820RM ima na knap 195cm sirina i cim malo vrdnes gazi brazdu.952 je siri i kod nega nemoze bez gazenja. Resenje su uski tockovi .
Luka znas i sam da grbavi most moze dobro da radi, i kad strada i lepo se uradi lepo to i dugo ide bez poteskoca nekih.Ne razumem?
Grbavi most je u upotrebi već 50_55g
Bilo je tu nekih promena ali suštinski je ostao isti
Bude tu nekih problema, oko sve te redukcije ali podnošljivo
Bolji je za medjurednu obradu, dobro nosi normalan utovarivač!!!!!!
Verujem da ima više gubitaka snage u odnosu na ravan most
Verujem da je ravan bolji za pripremu zbog širine guma!!
Opet sa ravnim sam se ja susretao samo na 1221 pa ne mogu reći razliku u snazi!!!!!
Sent from my moto e5 using Tapatalk