Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Samo natrljaj masti na polugicu i sama ce da ukljucujeЗеза ме укључивање предње вуче јако тешко иде чак некад морам и да куцнем чекићом,сама полугица на улазу у кућиште није запекла,па и кад је укључим хоће у раду да искочи сама...нема неког лупања крљања итд 820 је у питању.Шта мислите?
Gde sipkica izlazi iz kabine Ispod samog patosa ima "mehanizam" zabravljivac tj zljebovi, opruga i kuglica, hoce to da zariba pa da zeza.Јел говорите о полуги за укључивање на самом улазу у кућиште извода предње вуче?
Ja mogu danas da ti slikam sta ja podmazem i kod mene posle toga ide malim prstom.Јел говорите о полуги за укључивање на самом улазу у кућиште извода предње вуче?
Gde kucneš čekićem? Po ručici tj polugi koja se nastavlja na ručicu, ili u kučištu?Не није то једноставно из кабине не могу да укључим нема шансе тек од доле кад куцнем чекићем добро и горе неко вуче ручицу тад укључи.