b_a_t_a
Član
Moj je imao 5 rh.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
dogovoreno napunim ti gorivom sve mašnedanger je napisao(la):katapult
@montoya,za 223 da prodam mogu samo da napunim rezervar
@mucobieno,necu 1025,ili 892 ravan ili 1221
tako je to kad krene,sad jos da vracam tanjiracu pa na 32,pa paker valjci isto moraju itd.......
jeste da je off al koliko kosta neki plug da nije prevrtac 4x35
da mu nebi bilo malo puno 4x40 ,netreba preterivati jer na 1221 radilica zna da puca cisto da znate,a cena prava sitnica 1.000e
obe su linijske, rotaciona je osetljiva i ne vole je bosisti ali se moze namestiti da dobro vuce cak i bolje nego sa linijskom a potrosnja je manjaZeka je napisao(la):e sad me zanima jel Ruska linijska a Motorpal rotaciona ili su obe rotacione.... posto vidim da sad novi koji dolaze 82-jke imaju rotacione pumpe i dosta su lenjiji na gasu... nego stari decenijama dokazivani sa linijskim ruskim pumpama....
Daj slike da vidimo razlike.b_a_t_a je napisao(la):@Lala iz Banata
Gledam slike kabine i ima nekih sitnih razlika u odnosu na moju.Na primer volan je drugaciji,minus prekidac je na kontrolnoj tabli.Za sta ti je ona zuta rucica kod sedista(kada se sedi u traktoru) iza leve noge?
može,ali neće je dugo nositi-njen ram je sigurno težek 500kg ako ne i više(kad je prazna).staviš je na točkove i nemisliš-jedan je ovde kačio na 820 pa je posle morao staviti na točkićimica967 je napisao(la):Dali mtz 820 moze nositi prskalicu 1000 L sa hidro granama a da prilikom prskanja ne bude problema
NIDŽA je napisao(la):Kolega ima 82,1 sa rotacionom pumpom. Traktor je star 7-8 godina uvezen iz Madjarske nov.
U njegovom slucaju je za kardan. Nema automatsku kuku, nemam je ni ja. Pa 1021 nema elektro ukljucivanje prednje vuce?kiraj je napisao(la):@Bata, čestitka na kupovini mašine.Ono žuta poluga iza leve noge ti je za automatsku kuku.