MTZ Belarus

katapult :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha:
@montoya,za 223 da prodam mogu samo da napunim rezervar :haha:
@mucobieno,necu 1025,ili 892 ravan ili 1221
tako je to kad krene,sad jos da vracam tanjiracu pa na 32,pa paker valjci isto moraju itd.......
jeste da je off al koliko kosta neki plug da nije prevrtac 4x35 :sta:
da mu nebi bilo malo puno 4x40 :sta:,netreba preterivati jer na 1221 radilica zna da puca cisto da znate,a cena prava sitnica 1.000e

ja sa 82.1 nosim sejalicu koja je teska 1150 kg ( napunjena sa semenom ) i nema nikakvih problema. Kada su prednji tockovi skroz zaokrenuti i kreces moras malo da pazis kako pustas kvacilo. Napred imam 200 kg tegova. Ali sejalica je vise odaljena od hidraulicnih poluga nego prskalica.

danger je napisao(la):
katapult :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha:
@montoya,za 223 da prodam mogu samo da napunim rezervar :haha:
@mucobieno,necu 1025,ili 892 ravan ili 1221
tako je to kad krene,sad jos da vracam tanjiracu pa na 32,pa paker valjci isto moraju itd.......
jeste da je off al koliko kosta neki plug da nije prevrtac 4x35 :sta:
da mu nebi bilo malo puno 4x40 :sta:,netreba preterivati jer na 1221 radilica zna da puca cisto da znate,a cena prava sitnica 1.000e
dogovoreno napunim ti gorivom sve mašne :haha:
ima kod nas plug nemački poput vogela vario 4 brazde ekstra stanje 1000e

Zeka je napisao(la):
e sad me zanima jel Ruska linijska a Motorpal rotaciona ili su obe rotacione.... posto vidim da sad novi koji dolaze 82-jke imaju rotacione pumpe i dosta su lenjiji na gasu... nego stari decenijama dokazivani sa linijskim ruskim pumpama.... :D :ppozdrav: :ppozdrav: :ppozdrav: :ppozdrav:
obe su linijske, rotaciona je osetljiva i ne vole je bosisti ali se moze namestiti da dobro vuce cak i bolje nego sa linijskom a potrosnja je manja :cao:

pa kakve su onda rotacione.... kod nas u nb vidim samo rotacione ... ne vidim nove sa linijskim pumpama onda ima sa tri vrste Pumpi ::namigivanje:: te dve sto ste naveli i rotacione....

Ja koliko znam, ni jedan 820 nema rotacionu pumpu. :sta: Bile su samo prve varijante 1221 sa rotacionim pumpama.
Post je spojen: [time]понедељак, 17. мај 2010. 08:06:55 MST[/time]
Gledam slike kabine i ima nekih sitnih razlika u odnosu na moju.Na primer volan je drugaciji,minus prekidac je na kontrolnoj tabli.Za sta ti je ona zuta rucica kod sedista(kada se sedi u traktoru) iza leve noge?
Daj slike da vidimo razlike. ::namigivanje::

Kolega ima 82,1 sa rotacionom pumpom. Traktor je star 7-8 godina uvezen iz Madjarske nov. :ppozdrav:

mica967 je napisao(la):
Dali mtz 820 moze nositi prskalicu 1000 L sa hidro granama a da prilikom prskanja ne bude problema :ppozdrav:
može,ali neće je dugo nositi-njen ram je sigurno težek 500kg ako ne i više(kad je prazna).staviš je na točkove i nemisliš-jedan je ovde kačio na 820 pa je posle morao staviti na točkići

Evo par slika kabine
2dw7zd.jpg

rqvjbl.jpg

18194m.jpg

2saywlk.jpg

6svuz4.jpg

@Bata, čestitka na kupovini mašine.Ono žuta poluga iza leve noge ti je za automatsku kuku.

NIDŽA je napisao(la):
Kolega ima 82,1 sa rotacionom pumpom. Traktor je star 7-8 godina uvezen iz Madjarske nov. :ppozdrav:

Ujak je na svom 82.1 imao rotacionu i vrlo brzo ju je zamjenio za linijsku. Traktor nije bio za prepoznati kad mu je stavio linijsku PVP.

aovq82.jpg

2yyr12b.jpg

Evo i baćuške od 303ks.Ala su ga сделали samo tako.Koliko sam mogao da vidim ima dosta elektronike i veoma lep enterijer.

b_a_t_a sve naj bolje sa novom masinom... i neka poore hiljade i hiljade jutara nase lepe banatske zemlje.... e interesuje me koja je razlika izmedju tvog i 1025

Hvala Zeko.Moj je radjen na sasiji od 1221 tako da je malo duzi,diferencijal je isto od 1221,menjac je 14/4 sinhronizovan.To su neke osnovne razlike.

kiraj je napisao(la):
@Bata, čestitka na kupovini mašine.Ono žuta poluga iza leve noge ti je za automatsku kuku.
U njegovom slucaju je za kardan. Nema automatsku kuku, nemam je ni ja. Pa 1021 nema elektro ukljucivanje prednje vuce? :sta:

Nazad
Vrh