Koristite zastareli preglednik. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Cista fotomontaza. Ne postoji 820 i 920 u .4 varijanti. Modeli .4 su Tier 3 norme izduvnih gasova, imaju plasticnu haubu i blatobrane, motori su MMZ .S3 ili Deutz.
Zašto nebi postojao taj model ? Tko zna možda ima drukciji motor,dodatnu opremu.Traktor koji je pravljen za Američko tržiste ne nosi istu oznaku motora.
trenutno u ponudi 1025 sa monoblokom ravan most,do sad nisu imali,al je i skuplji,jel ima neko 892 ravan most,lomim se izmedju 1221, i 892, za 1221 mi treba sve od prikljucaka a za 892 vec imam,vlasnici 1221 sa cime planirate da orete ,kolko brazdekanja
znaci kupi plug,pa tanjiracu koju imam i sa kojom se pati 820 za 1221 ce bude prelagana,kupi spremac kupi..........ovo ono,samo kupi,bolje kupiti koje jutro zemlje
Uzmi 892 ko covek,sa klimom i boli te...
Znam da hoces da imas jaci od komsijinog,al ne vredi on covek ima i vagonke i ostale masine velike,a ko zna kako je pocelo bice i njegovo na prodaju uskoro.
bas uskoro,nezna ni da poseje,e da mu se otac digne iz mrtvih ubio bi ga lopatom,ja uopste negledam na komsiju vec svoj interes i sta mi vise odgovara
brisi ovo
A ima veze sa temom.
Realno ti je prevelik 1221 za sadasnje posede i atar.
Ako vec gledas na sebe onda kupi 892 sa full opremom a od viska para treba malo i odmoriti.