MTZ Belarus

Danger, kupuj 1221. Ne kupujes svaki dan traktor. Tako sam i ja mislio, te 1025, pa 1021, pa isti ti .3, i na kraju prelomio i uzeo 1221. A sto se oranja tice, stavicu Vogela na 3x40cm i teraj.

ja mislim da ipak treba da uzmeš 1221,ja imam duplo manje zemlje od tebe,ne igra ulogu uvek količina zemlje štos je u tome da uradiš dobro,brzo i da se što manje mučiš.

Danger, bas se zezas :haha:
dodji da vidis stroj :haha: toplo ti ga preporucujem, taman si izmedju oba predloga, zlatna sredina!!!

:ppozdrav:

Danger, od viška konja glava neboli. ::namigivanje:: Šestak je ipak šestak što dobro dođe kad se uvjeti za, recimo oranje pogoršaju. Al i MTZ-892.2 je dobar traktor. Da opet uzimam rusa (što nije isključeno, jel) opet bi izbor bio MTZ-892.2 sa klimom. :D

@bata: nek te ruja služi dugo i dobro. :ppozdrav:

Lala iz Banata je napisao(la):
Danger, ne moras kupovati novu tanjiracu, odneses baterije od postojece da ti prosire na 32 tanjira i resio si problem.
Podrzavam.I moj komsija ce isto to da uradi.Radi oko 150 jutara zemlje,ima 820 euroluxa i sad 1221.Uzima neki manji obrtac 4 glave i tanjiracu prosiruje u CONSUMU na 32 diska.

Jel pitao koliko to kosta?
Neko je trazio slike kabine:
6pub7m.jpg

20f9r9y.jpg

2nga5va.jpg

2eaul8n.jpg

25ahfft.jpg

Svim forumašima koji su se ponovili ovih dana ,sve najbolje i da ih mašine dugo i kvalitetno služe.
Posebno oni koji su se odlučili za Ruje sve naj,naj... :D ::svaka cast:: :ppozdrav:

@Lala iz Banata
Gledam slike kabine i ima nekih sitnih razlika u odnosu na moju.Na primer volan je drugaciji,minus prekidac je na kontrolnoj tabli.Za sta ti je ona zuta rucica kod sedista(kada se sedi u traktoru) iza leve noge?

Kada sam bio da izaberem traktor, na satovima od traktora je bilo od 0 do 3 rh,,,kako to ,u čemu je fazon da neki traktor ima 0 rh ..a neki i 3 rh... :sta:

e sad me zanima jel Ruska linijska a Motorpal rotaciona ili su obe rotacione.... posto vidim da sad novi koji dolaze 82-jke imaju rotacione pumpe i dosta su lenjiji na gasu... nego stari decenijama dokazivani sa linijskim ruskim pumpama.... :D :ppozdrav: :ppozdrav: :ppozdrav: :ppozdrav:

Nazad
Vrh