Kod nas kažu sredio se k'o prednja soba.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
otvaraju se bočne strane do gore motoritzovano, kao na oklagiju.Како измрзне ово орање у пластенику?
Nisam to čuo. Doduše ovaj traktor je kod nas agregatiran sa ovim plugom od 2010, ima i spremač 5.7m i tanjiraču od 3,6m i 2.7 tona tako da ga nećemo dodatno opterećivati a nisamo imali sličnih problema. Ovaj potez je bio malo iz dosade, malo iz potrebe da olakšamo rukovanje u pojedinim situacijama.Čuo sam mišljenje jednog ovdašnjeg majstora da je imao više slučajeva da na 1221 pucaju šrafovi koji spajaju diferencijal sa menjačem. Po njegovim rečima tu je slaba tačka tog traktora kad se optereti teškim oruđima koja odgovaraju njegovoj snazi.
Tako je. Motiv je bio saniranje fabričkog nedostatka "knedle" na 1500-1600 obrtaja, + koja ako dobijemo još KS više, to je gratis pozitivno. Traktor je ispravan, 3200 rh, mada po bošisti, sve dizne su bile za remont tako da je dobro što smo skidali svakako...Ako sam dobro razumeo ti si povecao punjenje pumpe iakp je sve bilo ispravno,ispravi me ako grešim.
Kolega je bio u pravu. Neće c125 da udje bez problema na mesto c100. Napravicemo drugi nosač jer nam svi nude kompletnu gornju plocu od mtz1025. Nebojsa, postoji li samo ovaj držač klipa sa višljim uškama za 892 ili da ga pravim?Jedna strana kočnica sredjena, sutra nastavljamo.Jeste sa klipom c125 ide i drugačiji poklopac jači sa jačim uškama
Ako su uradili sve kako treba , 158 ks.I koliko sad taj traktor ima ks ?
Upravo tako,od 6 kom 1221 u Vrscu,samo jedan je stigao da je nastelovan kako treba,ostalih 5 ni jedan nije imao startnu snagu.Na 1221 se prepravke i ne rade tj ne podize se konjaza.
1221.3 je druga prica, na njemu moze bez problema da se izvuce konja koliko hocete bez posledica.
Kod kolege Milovana na 1221 je verovatno pvp bila lose nastelovana.