nebojsa100
Član
Luka pusti ti noz, udavicemo mi njega i tupim nego jesi ti obelezio koje treba da uhvatisJa naoštrio nož
I gladujem već danima stomak mi se za kičmu zalepio
Sent from my moto e5 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Luka pusti ti noz, udavicemo mi njega i tupim nego jesi ti obelezio koje treba da uhvatisJa naoštrio nož
I gladujem već danima stomak mi se za kičmu zalepio
Evo da se dogovorimo.Ja fatam u Sremačkom čoporu
Samo da se sa pulinima sprijateljim
Pošto je u Sremu sve posebno verujem da je i janjetina
Nisam zaboravio javljam se obavezno al me put zadnje vreme vise vodi u juzne delove,vidimo se prvom prilikom.Nebojsa, nisi valda zaboravio na mene, kad ti bude usput da svratis. Ceka te i poklon .
Ako cemo iskreno ja samo polu bosanac, majka mi je bosanka.Nebojša ko je ovde BOSANAC ti ili ja?
Pa druze ti ništa ne kontaš!!!
Radoslav daje jagnje!!!!!
Ja sam INTEDANT
koljem nabijam pečem!!
I sve to ide na YouTube postaću medijska ličnost, poznat vidjen slavan
Nije frka, mi Sremci smo poznati kao ekstra domaćini, jedina soba koja se nikad ne greje je kod nas gostinska...Zašto, baš se pitam...Ako cemo iskreno ja samo polu bosanac, majka mi je bosanka.
Kontam ja al mnogo je sa Radoslavove strane, dao je traktor za zamorce, treba da nas trpi ceo dan pa jos i janje da donira, mnogo je kume .
A svi ce da izadjemo na televiziju
Vidis u tom pravcu nisam razmisljao, izgleda sam mlad i naivanDa je taj traktor valjao nebi on ona 2 druga kupio
Sremačka posla veruj mi imam ja u komšiluku sremce
Pojma nemam, kad?Ej derane moj baš si zelen pa to su SREMCI
Jel znaš ti kad je Sremac dobar komšija???
. Dobra fora, nisam cuo pre.Pa kad se odseli
Stajaća soba? Jel o njoj pričaš?Gostinska soba se kadgod nije grejala da se ne bi kvario ekstraj, to je bar jasno.Tamo je sve bilo uštirkano i na svom mestu pa 'ajde da se neko slučajno našali pa da legne u sobu, baba bi ga automatski izbila.