Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jeste sa klipom c125 ide i drugačiji poklopac jači sa jačim uškamaHoće nekada da isčupa i uške sa poklopca diferencijala.
Kocnice hoce da blokiraju i zbog obloga, ako pri stiskanju pedale docak zakuca velika verovatnoca da obloge prave problem.Od nedelje će da turimo tačku na hidrauliku. Ili će mu život biti cveće ili njega kod mene više biti neće. Ali šta onda da krpim i opravljam ako ga ne budem više imao? Iz kog razloga kočnice sa jedne strane hoce da blokiraju? Obloge ko nove, kućišta dobra jedino nisam jos rasklopio ono kućište sa kuglicama. Jel moguće da je tu zardjalo nešto pa da zato blokiraju?
Celicna cetka, ocistiti sve lepo,podmazati bakarnom masti, zameniti kuglice ako ima ostecenja na njima, kvalitetne (Beloruske) opruge, dobre obloge i mora da radi kao sat.Sve je jos uvek prva ugradnja na njemu. Traktor ima oko 3500h. Rasklopicu taj deo sa kuglicama da vidim šta se unutra zbilo.
Kolega bez ljutnje al logika vam i nije neka.I meni stalno blokira dok se ne protera,zagreje otkud znam,prvih sat,dva problemi posle normalno koci.Tako teram dok ne pukne nesto,jeb.. ga konstruktor to ne bi smelo nikad da se desava,bolje da se pokvari pa ne koci uopste nego ovo sr... odvalice nesto unutra kad tad.
Kocnice nisu lose odradjene, kocnice su jako proste i jeftine i jako dosta mogu da traju.Ni na jedan drugi traktor ili neku drugu masinu nisam imao slican problem,to ne sme nikad da se desava,tocak da blokira pri najmanjem dodiru kocnice,totalna ludost .....nek crknu kocnice i nek ne koci,ali ovo brate mili ni pod tackom razno se ne bi smelo desavati.Lose mu odradjene kocnice i tu nema price vise,pre neki dan kacio neku masinu i kako sam zakocio pred nju on blokirao nije mogao ka napred ici dok nisam u rikverc krenuo i posle je popustio,psovao sam mu sve redom.
Ne znam dal se razumemo, kocnica ne sme da blokira tu ste upravu ali onog momenta kad je pocela da blokira kad je postala neispravna tj pokvarila se i treba da bude popravljena i to je to.Volim ja rusa druze,ali me njegove kocnice najvise iritiraju,to blokiranje tocka ne sme da se desava,kocnice se potrose i ne koce,to je normalno i tako treba biti,nikako drugacije.
Videćemoooo...PROSTOOOOOO
Dace bog, do kraja februara javno obecavam da cemo to resiti, resili bi i pre al stvarno je trenutno ludilo sa poslom, trenutno imam 3 motora rasturena a sitne poslove i ne racunam,cim rascistim malo guzvu resavamo.Videćemoooo...