190bar vruć jako 200 hladan tako piše u uputstvu da treba biti pumpa je 4ka podnosi do 250 bara a klip je c 100 novi tip(bez čela na 4 šarafa)Koliki je pritisak tom traktoru kad je da kazemo vruc?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
190bar vruć jako 200 hladan tako piše u uputstvu da treba biti pumpa je 4ka podnosi do 250 bara a klip je c 100 novi tip(bez čela na 4 šarafa)Koliki je pritisak tom traktoru kad je da kazemo vruc?
Iz tog razloga se meri pritisak, da se zna gde si i sta si, ne radi se napamet.Osim ako leziste ventila na razvodniku nije "dobilo"...onda se moze dovrtati do kraja bez efekta...a pumpa i ventil samo zuje.a nove pumpe zaista jesu dosta lose.
Kao sto sam napisao, ako treba da dize teze stvari pritisak na 220,230 i klip c125.190bar vruć jako 200 hladan tako piše u uputstvu da treba biti pumpa je 4ka podnosi do 250 bara a klip je c 100 novi tip(bez čela na 4 šarafa)
Ma da neki tvrde da velicina nije vaznaArkadije, veće je uvek bolje..
Itekako je izvodljivo. Ko garantuje da prilikom skidanja ramena i stavljanja novih sa nosacem za pomocni klip je rame vraceno u istu poziciju. Bas eto pre 3 dana sam stavljo nova ramena na nas traktor. I to metodom da sam prvo "digao" hidraulik do kraja. I onda nasaozadnji polozaj u kome moze rame da naidje na ricnastu osovinu. I tako ga nabio.koliko me secanje sluzi to je neizvodljivo
Brate onda primeni savet Nebojse,menjaj traktor.....................Ja sam vec i rezervoare pomerio prema napred i jos uvek nije dovoljno.
Haha, dobar si. Resicemo i ovo, izmedju ostalog i orbitrol je skinut jer je propisno propišao na prednjem delu.Samo mu raste cena...Brate onda primeni savet Nebojse,menjaj traktor.....................
Itekako je izvodljivo. Ko garantuje da prilikom skidanja ramena i stavljanja novih sa nosacem za pomocni klip je rame vraceno u istu poziciju. Bas eto pre 3 dana sam stavljo nova ramena na nas traktor. I to metodom da sam prvo "digao" hidraulik do kraja. I onda nasaozadnji polozaj u kome moze rame da naidje na ricnastu osovinu. I tako ga nabio.
Sent from my Mi A3 using Tapatalk
Haaaa,cena se obracunava u godistu i radnim satima,sve ostalo ulozeno samo ide u korist kupcaHaha, dobar si. Resicemo i ovo, izmedju ostalog i orbitrol je skinut jer je propisno propišao na prednjem delu.Samo mu raste cena...
Mozda kod nekoga i ide tako...Haaaa,cena se obracunava u godistu i radnim satima,sve ostalo ulozeno samo ide u korist kupca
Nije, svi nutevi su isti,tako da mozes pomerati ramena na osovini kako hoćeš.Zar nije jedan od nutova zadebljan da se nemoze rame ubosti kako ti hoces nego samo kako mora.......(mozda sam pobrkao sa imt)
Iz iskustva ja ne bi dizao na pritisak veći od 200bara (hladan 210) iz razloga što rasteretni ventil počne da divlja ,prvi momenat daje zadani pritisak onda počne naglo da pada a 3ka je osjetljiva na udare preko 200bara i onda puca.podesiti pritisak na 200bara staviti klip 110 i ima da prevrne rusa na **greškaKao sto sam napisao, ako treba da dize teze stvari pritisak na 220,230 i klip c125.
Ako tad ne zadovoljava potrebe onda se mora menjati traktor jer ako se jos pojaca pocinju cuvena pucanja koje kuda.