MTZ Belarus

Vidim da sam uhvacen na delu.Juce sam doterao Belarus 1021.3.Razlog sto sam njega uzeo jeste zbog postojecih prikljucnih masina i bar po mom ukusu neuporedivo lepseg izgleda od 1221.
Hvala svima na cestitkama. :ppozdrav: Idem malo da ga slikam pa ce biti i slika.

Ipak slike od juce sto je sestra slikala, ali bice jos.

24g2c1x.jpg

rqvy9l.jpg

2dtn6v5.jpg

289bmuc.jpg

k3tydj.jpg

adkt2o.jpg

Ide dosta brzo.Na nekih 1800 obrtaja pokazuje 34 km/h.Brze nisam vozio jer pocinje da mu poskakuje prednji kraj.

Bato čestitam na kupovini :ppozdrav: A za sve ostale jedno pitanje? Išao sam da izaberem traktor MTZ 820 standard i probao sam nekoliko komada...učinilo mi se da imaju različite zvukove-isti traktori da li je to moguće, ili mi se učinilo :cao:

E to, Stiv, zaboravio sam da ti kazem. Postoje dve varijante auspuha(To nije bitno, moze bilo koji), al i dve varijante pumpi VP - Ruska i Motorpal, Ceska. Uzimaj onog koji ima rusku pumpu. Isto je bilo i sa 1221, pa sam pitao servisere koja je pumpa bolja i jednoglasno su odgovorili-ruska.

Ma ja sam izabrao...sad je gotovo........nije bilo nikog svi otišli na sajam....samo onaj što kuca račun

Nazad
Vrh