nebojsa100
Član
Luka bilo je svakakvih situacija i ljudi i neljudi, ima dvoriste u kojima sam samo jednom radio i dok sam pri cistoj svesti i zdravoj pameti vise necu sigurno.Kad imaš posla sa ljudima ništa nije teško!!!!
Ali verujem da se i Nebojši dešavalo da jedva čeka da završi posao i pobegne iz dvorišta!!!!!!
Ja za moje mušterije ginem, ali bilo je slučajeva gde sam samo ušao u dvorište uradio defektažu i kad sam čuo mudrosti nikad više!!!!!!!!
Verujte da ima kuća gde nema normalnih ukućana!!!
Ima mnogo ljudi u okolini sa kojima NE želim da saradjujem jer znam kakvi su!!!
A opet ima ljudi za koje bi išao na kraj sveta i ako smo samo saradnici
Posao i prijateljstvo ne treba mešati!!!!
Prijatelj ti je onaj koji ti na slavu dolazi,i kojeg možeš zvati u gluvo doba u pomoć
ostalo su poznanici i saradnici!!!!
Cena posla?
Nije isto raditi isti posao u dve različite kuće!!!!!!!
Jesenas odem da uradim adaptaciju na dominatoru 106
Uradim za popodne, ljudi normalni uredni
Sutra po preporuci tog gazde odem da radim njegovom kolegi
Zovem čoveka da pitam jer ima kompresor kaže imam al nedam da ga koristiš
Kombajn krš nad krševima parkiran u blatu, zamolim ga da istera na beton jedva to uradi
Skinem grlo, izvadim korpu i vidim da je pukla rozetna bubnja!!
Pokažem gazdi i objasnim da ga ja ne bih tako sastavljao dok se ne zameni rozetna, rasprava kao da sam je ja slomio!!!
Izvadim bubanj napolje lako je kod 106
3_4dana čekam rozetnu jer on špekuliše gde da je kupi kolica za grlo mi zarobljena
Kasnim sa drugim adaptacijama
On napokon kupi rozetnu, namontiram korpu i bubanj,
Naravno sam izvadim korpu i bubanj jer on ne može nikako da pomogne a sve vreme stoji nad glavom
A znate da ta korpa ima izmedju 80_100kg
donese mi blinde skroz od djubra baš djubra bile u kokošinjcu, šrafovi u nekoj kantici skroz zardjali ja šta ću sve ih čisti on se smeje na kokošija govna i zardjale šrafove
Vratim grlo završim sve, nisam ponudjen ni čašom vode
Očekivao sam samo šoljicu kafe ništa dalje!!
Kažem to više nije cena adaptacije, jer sam vadio i bubanj i menjao rozetnu, dolazio dva puta po 60km u jednom pravcu, čovek počne da se raspravlja samnom što je meni veoma neprijatno u njegovom dvorištu
Na kraju plati samo adaptaciju
Posle 10 dana me zove crkao mali reduktor na bunkeru ja odem skinem i donesem kod mene kući uradim ga i zovem sad njega da dodje po reduktor
Kad je došao malo se stresao jel se ponašao kao da sam ja zadnji bednik a sad vidi gde ja živim
E onda sam ja udario 3x cenu i naplatio sve i što treba i što ne treba i dao mu reduktor da sam montira!!!
Verujte da mi je opet bilo neprijatno!!
Te pare su otišle kao i sve druge ali ožiljci su ostali
Sent from my moto e5 using Tapatalk
Radio sam koj jednog menjac, naravno pre posla smo se dogovorili oko cene i sve ostalo, u pola posla pita dal mozemo i kvacilo da mu uradimo, pristanemo, uradimo i menjac i kvacilo, kad smo zavrsili vadi gazda dogovorenu sumu za menjac a za kvacilo nista, pitam ga ja sta cemo sa kvacilom a on me gleda belo ko majku da sam mu opsovao, mrtav ladan covek kaze sta da vam platim vise vec ste bili tu, radili, sta vam znaci par sati posla vise ili manje.
Zahvalim se lepo, pozdravimo se i toliko od saradnje, zvao je dotocni jos x puta kad je bilo bas stani pani al jednostavno za njega nema vise vremena.
Neplaca se sve parama.