Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ovakvo ponašanje majstora je za respekt.Možda bi tako trebalo,svi da se ponašaju.Kod nas takvi ne postoje,bar koliko ja znam.Svi su prezauzeti.Ono što ti uradiš za pola dana-kod nas rade nedelju dana.Vlasnik nije zahtevao da se tu radi, nije hteo da bude cicija za prevoz, ja sam rekao da cu tu da ga uradim, da ga radim za dzabe ne mogu jer i ja moram od neceg leba jesti ali zato mogu da ga usparam tamo gde mogu jer kao sto sam vec napisao korektan covek, nabacio mi je x poslova a ovo je moj neki nacin da se njemu oduzim za to.
Kao sto sam napisao ja na posao gledam iz nekog drugog ugla, mnogo mi je recimo bitnije sto mi je taj decko nabacio drugih 10 poslova nego zamena jednih klipova, hilzni i karika na 1025 koje sam ovde radio.
Dal je neko mehanicar ili je moler ili je cobanin apsolutno je po meni nevazno, bitno je uzajamno postovanje i LJUDI da budemo pre svega, za te proklete pare svi radimo, ne okrece te vi tu zemlju i gledate u nebo zato sto volite nego zato sto da kazem morate tako i ja ne radim svaki dan po ceo dan traktore zato sto sam lud i ne mogu bez njih nego zato sto treba zaraditi taj prokleti dinar.Kad domacin postuje majstora i majstor domacina tu saradnja traje, a dobrih majstora je sve manje.
Svako od majstora radi i ponasa se prema musterijama kako misli da treba.Ovakvo ponašanje majstora je za respekt.Možda bi tako trebalo,svi da se ponašaju.Kod nas takvi ne postoje,bar koliko ja znam.Svi su prezauzeti.Ono što ti uradiš za pola dana-kod nas rade nedelju dana.
Mislim da nije samo mahanicara manjka, sve zanatlije je sve teze i teze naci, pricam naravno o ljudima koji znaju svoj posao, ja sam trazio 2 meseca majstore da mi ozidaju 9m ograde, jedva sam na kraju nasao neke koji su je zidali kao skadar na bojani, majstor koji pravi metalne delove je pre mesec dana trebao da ih namontira a jos ih nije ni napravio, al drugog izbora nije bilo nego on i mislim da ce sve gore i gore biti po tom pitanju.Ima, ali ih je malo. Uopste majstora mehanicara malo, Neki ostarili, neki bas dobro radili pa odustali, zaposlili se van struke, a posla imali preko glave. Kaze dosta mu masnoce, i hladnoce. Sad radi posle posla, ali to vise nije to. Mada ga ne menjam jer mi traktore odrzavaju vec 30 godina.
Ne znam,to oni znaju.Samo jedan je došao kući kod nas zarad nekih sitnica a inače je tvoj imenjak.Svako od majstora radi i ponasa se prema musterijama kako misli da treba.
Sto se obima posla tice i zauzetosti, otac i ja radimo zajedno i imamo uvek posla bar za nedelju dana u napred, majstori koji neke gluposti odugovlace po sedam dana to rade jer jednostavno ili nemaju drugi posao iza tog ili im novac nije preterano potreban.
Ja ne vidim razlog za takvo ponasanje, primer kvacilo na 820 se radi ispod 2 sata kada sve naravno ide kako treba, manjac iz 820 se izvadi recimo za jedno 3 sata, posao se uradi, naplati i ide se na drugi i to je to.
Hvala vam za sve pohvale koje ste napisali.Небојша као човек а и мајстор сте реткост,мислим у потпуно позитивном смислу ,зато код осталих изазивате свакакву врсту реакције и то је и нормално али знате ви ваше и да сав тај труд није узалудан, све се то једном врати. Овакве егзибиције и ове изазове је тешко прихватити и радити као што радите ,то је дар који вам је дат и који имате и он никог не оставља равнодушним.Не може свако да буде племенит и да воли посао на начин како га ви волите , доказе за то смо сви видели... Већина би нашла сто и један изговор да овако нешто не прихвати, код вас је то друга прича а то вас и издваја од неких сасвим просечних обичних мајстора.
Jedan stari majstor za imt hidrauliku nazalost umro je pre par godina inace drugar mog oca jednom prilikom kaze meni mali dodji da ti pokazem kako se steluje poklopac hidraulika pravilno i da te naucim najvažniju lekciju u mehanici,pokaza on meni kako se steluje poklopac ja ga pitam jel to ta najvažnija lekcija kaze majstor Mica ma jok, nije to nego " i kad te uhvate da si zajebao ne priznaj nikad"Грешимо сви само нисмо сви кадри да и признамо то
Ako je hvala bilo meni upuceno nema na cemu, samo jos da mi kazete sta smo popravili onlineDa se i ja pridružim ovoj odi i da kažem da iako majstor popravlja te zaostale istočne traktore, prati i suvremene trendove, popravlja i virtualno, na daljinu . Javno havala.