Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
To je taj sto sam postavljao slike pre par dana, sto je ostao bez vode.Мајсторе јел и овај без лађења остао
Upravo se sklapa, nego cekam glavu da donesu pa se malo grejem i ubijam vreme.Aха тог сад треба да склопиш
Sačekaj još koi dan, najavljuju lep minus pa će biti prava ruska idila.Ako me ne zeznu za glavu bice sklopljen u roku od 2,3 sata a ako me zeznu a. Sva je prilika da hoce onda ce biti zavrsen sutra ujutru i moze dalje da radi.
Radi se onako kako uslovi dozvoljavaju i diktiraju, lepo je raditi u radionici u idealnim uslovima ali to je u mom poslu retkost, uglavnom su tereni i uslovi nikakvi.Како год видим све и јасно ми је све ,како и под којим условима се ради ,свака част
Mozda bi se lepse sklapao na minusuSačekaj još koi dan, najavljuju lep minus pa će biti prava ruska idila.
Blok je pun vode pa pun vode tako da tesko moze da mu smeta, sto se tice radilice ona je dobro namazana i zasticena koliko god je to moglo, uglavnom nije je uhvatila rdja, sto se hilzni, karika i klipova tice oni se ubacuju novi tako da nije imalo sta da im se desi,vracanje glave ce sacekati do ujutru a do tad je sve pokriveno i izmazano dobro uljem tako da mu se nista desiti nece.И није покривен небитно какво је време напољу. Зар неће вода ући у блок овако?
Сви мисле да је мени лако, не дај боже да им је овако.