MTZ Belarus

Da se vratimo Rusima. Da li vam je ovo poznato?
v4vww0.jpg

Novi model 1220, 120 KS, cetvorocilindricni motor D-245 S2, 490 Nm, menjac 16/8, gume 420/70 R24 i 18.4 R38.

takvog nekog je danas doterao clan b_a_t_a.
neznam sto se ne javlja,po ceo dan se vozikao po selu sa njim.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=b20vQ7PMArs[/youtube]

Malo sam prčkao kod Bobe na profilu na Youtube i vidio taj video.E to si moram nabaviti kada mi jednom crkne traktor :D

Bobo je napisao(la):
E, sad... Il nikad nije probao nesto bolje, il nikad nije vidio u radu nesto bolje, il nema novaca da kupi nesto bolje...
Post je spojen: [time]1273995863[/time]

Ljudi samo polako,dok se i Bata izjasni.Ako se ne varam on ima brenu,tako da ce mu skoro sve prikljucne masine odgovarati za novog rusa,dok od 1221 nece i to bi zahtevalo vece masine.

Razlika u ceni traktora,pa onda razlika u ceni mehanizacije i mic po mic nakupi se pun ocin,mozda nema velik hangar covek vec drzi u obicnim supama u kojima je sve poslagano...ima 1001 razlog zasto je uzeo.
Verovatno nema puno zemlje tj sve lagano postigne sa novim i nema potrebe za vecim.

A i o ukusima ne vredi raspravljati. Nek on s njim natuce minimum 10000 sati i da uziva u radu. :D :ppozdrav:
@vlajko
i ja sam uzeo pre dve nedelje.

vlajko0209 je napisao(la):
ja sam uzeo pre mesec dana,malo sam radio sa njim (tanjirao) traktor je strava :bravo: :ppozdrav:
Ja jos nista nisam radio sa njim. Doter'o ga iz NS-a i parkirao u hangaru. Ima samo 6 sati, al ide ko djavo. Ciju pupmpu visokog pritiska imas? Ja sam uzeo sa ruskom, jer mi serviseri rekli da Motorpal su dosta neznije.

Nazad
Vrh