nebojsa100
Član
Znaci bice posla i na ZlatiboruKo kaže da Belarusi ne idu u južnije krajeve naše zemlje? Čim krenu da rade po preduzećima počeće da se koriste i privatno samim time postaje bolja opremljenost i delovima i serviserima.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Znaci bice posla i na ZlatiboruKo kaže da Belarusi ne idu u južnije krajeve naše zemlje? Čim krenu da rade po preduzećima počeće da se koriste i privatno samim time postaje bolja opremljenost i delovima i serviserima.
Tamo otezi posao, trazis jos i orenociste o trosku domacina.Znaci bice posla i na Zlatiboru
Pa to se podrazumevaTamo otezi posao, trazis jos i orenociste o trosku domacina.
Poslovi na takvim lokacijama se naplaćuju isključivo kompenzacijama i eto majstoru i malo slobodnog vremena da predahne.Znaci bice posla i na Zlatiboru
Sva sreca pa pivo ne pijem a da skijam ne znamTaman kad ja rešim da kupim rusa i pozovem Nebojšu da dođe na intervenciju, a on kaže da je sprečen, trenutno je na Zlatiboru, pije pivo za 600 dinara i čeka žičaru da se skija.
Sto bi Soic rekao samo susteca monetaPoslovi na takvim lokacijama se naplaćuju isključivo kompenzacijama i eto majstoru i malo slobodnog vremena da predahne.
A zlatiborski prsut i kajmak.....jel si i na to pudljiv.....Sva sreca pa pivo ne pijem a da skijam ne znam
Vise sam za komplet lepinju sa prsutom i kiselim mlekomA zlatiborski prsut i kajmak.....
Ima vremena naučićeš i počećeš.Sva sreca pa pivo ne pijem a da skijam ne znam
A sve sve al pivo nikako, nikad nista gadnije popio nisamIma vremena naučićeš i počećeš.
Aco, dok budes cekao majstor Nebojsu, proveri ti komsinice sta rade u ovim hladnim danima, mozda im usfali ogreva, zima ume biti nepredvidiva narocito zenamaTaman kad ja rešim da kupim rusa i pozovem Nebojšu da dođe na intervenciju, a on kaže da je sprečen, trenutno je na Zlatiboru, pije pivo za 600 dinara i čeka žičaru da se skija.