MTZ Belarus

Pred kraj setve psenice u blizini jedne parcele gde sam sejao je bio yto radio sa isto ovakvom rukom/strelom kao rus,ali nzm sta je imao na kraju,tarup ili cekicar kao,tarupirao je to zbunje divlje,gde ima do zemlje ponegde i po 5-6cm debljine mislim.
Pre nekoliko godina kad mi je pored jedne parcele bager cistio kanal,na kraju strele/ruke je imao ipak cekicar,ne tarup obican.

Taman kad ja rešim da kupim rusa i pozovem Nebojšu da dođe na intervenciju, a on kaže da je sprečen, trenutno je na Zlatiboru, pije pivo za 600 dinara i čeka žičaru da se skija.

Ацо, а ти купи ону другу 50-ку од газде од кога је је Лука купио свог.... како оно рече.... Брежњева? Кад то купиш, требаће ти Небојша за недељу дана - до тада неће успети толико да се ситуира, да се смуча по Златибору и цирка пиво доступне цене. ;)

Taman kad ja rešim da kupim rusa i pozovem Nebojšu da dođe na intervenciju, a on kaže da je sprečen, trenutno je na Zlatiboru, pije pivo za 600 dinara i čeka žičaru da se skija.
Aco, dok budes cekao majstor Nebojsu, proveri ti komsinice sta rade u ovim hladnim danima, mozda im usfali ogreva, zima ume biti nepredvidiva narocito zenama

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

Sve bih ja to uradio ali mi se desio jedan peh - polomio ruku tj. dva prsta na levoj šaci.Bilo pre tri dana, stavljen gips i mirovanje.Nema mi tu sinova da zakače sliku, a ja to sam ne umem.Poterala me trća pa to ti je, prvo žena dobila koronu, pa sad ja ovo... ::samo bes:: Sad moram odustati od kupovine rusa do daljnjeg.

Ih imenjace, dva prsta ti prave problem a imaš još 8 na rukama i 10 na nogama.:haha:
Rus je prava stvar, ako deca nastavljaju da obradjuju. :ppozdrav:

Nazad
Vrh