aca74
Član
Vidim na oglasima da nov 82.1 a i neke polovne sam gledao, imaju tegove u zadnjim točkovima.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Tu misliš na povraćaj za mlade što je bio?Samo da dodam i kod nas je teška i 892 vuče dve glave plug, brži je u oranju od 820 i manji potrošač, a nije velika razlika u ceni.
Ukoliko ciljaš na subvencije koje davala država za traktore kao što je 82, onda je to druga stvar.
A ne, imam dva torpeda (45 i 75) tako da ce to ostati njima ( prskanje, spartanje, bacanje vestaka...). Za 820 poslovi transport, tanjiranje, oranje, setvospremiranje.Čini mi se da sad i 82.1 imaju tegove.
Peksap hoće li taj belarus raditi i međurednu obradu pošto nije baš sve jedno ravan i grbavi most a i širina točkova.
Ja na 82.1 imam one novije spanere na stiftove kao kod vecih82.1 ima donje španere u X, jedno od najmoronskijih rešenja i izgleda, 820 rm normalne...
Uvek je on imao tegove samo su se prodavali kao dodatna oprema.Čini mi se da sad i 82.1 imaju tegove.
Peksap hoće li taj belarus raditi i međurednu obradu pošto nije baš sve jedno ravan i grbavi most a i širina točkova.
Znači ovi iz nekih kuća u od njih prepisali foru sa prodajom tegova kao dodatne opreme. A stigli iz fabrike na traktorskim točkovima.Uvek je on imao tegove samo su se prodavali kao dodatna oprema.
Iskreno pojma nemam, morao bih da pitam vozaca ili vlasnika.Pitanje za majstor Nebojšu:da li onakav komunalni malčer na onom 1025 sto generališeš uz put može da seče i uništava rastinje drva fi 3-8cm u precniku ili za tako nesto ipak treba ozbiljnija mašina?