nebojsa100
Član
Sto bi nas narod rekao da ne gresim dusu ali ja ne znam gde je voda drugde mogla da nestane i to sva.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
I izvini, al mislim da gresis! Jeste da ljudi ima svakakvih, al kakav god da je COVEK, to ne moze uraditi!Optimista baš si OPTIMISTA!!!!!!
Ljudi ima svakakvih!!!!!!
Sent from my moto e5 using Tapatalk
Nazalos Maticu bar 90% ljudi koje ja znam to ne radi tj ne radi redovno i pre svakog prvog paljenja, vlasnik ga je vozio i kaze da je proveravao sve dan ranije a zna da mu traktor ne trosi nista sem goriva tako da nije imao potrebu da proverava svakodnevno, kad ono medjutim.Kakav to vozač pali traktor a da ne proveri vodu i ulje?
Bukvalno bi bio sutra do podneva u brazdi,jutros je rasturen, glava je uradjena u toku dana i svi delovi su nabavljeni danas, ujutru bi mogao da se sklopi, medjutim nije hitan jer je posao prebacen na drugi traktor tako da ce ovaj cekati da prodje bozic.Ма јебеш воду видиш да је он ујутру у бразди
Kad bi mi nestalo nafte prodao bi traktor!!!!Јој Лука као да гледам и слушам мог оца и он као ти исто. И онда зове е ајде донеси канту нафте остао сам на њиви ту и ту. Ја га питам јеси гледао у резервоар каже нисам лампица показује да је пун.