MTZ Belarus

Ovaj vuce kuci sa neke licitacije iz zadruge pa je valjda mislio ajde necu da palim veliki traktor... znas tamo je zavucen iza kombaja... :haha: :haha: :haha: :haha: to cu ja jedan cas sa Rujom :D :D :D :haha: :haha: :haha: ::svaka cast::

Mozda je ugarao,gledao sam gde u peskovitoj zemlji 560 vuce u ugaranju 3 brazde i pici lagano istina ne duboko,mozda i ovaj moze plicak do 15cm.

Lepo smo se nasalili. A ja sam jedne godine sa rakovicom 60 vukao plug sa 3 brazde. Bese to nemacki Divlji Vepar. Ali bese dobri uslovi za oranje i orao sam na 15tak cm dubine. I dan danas se kajem sto sam ispustio taj plug , sto ga nisam kupio.

sigurno su mnogi videli ove snimke ali cu ih postaviti za one koji nisu videli

MTZ 892 ore sa petobrazdnim ravnjakom, a na drugom snimku sa petobrazdnim obrtacem koji ima plasticne daske da bi se smanjila tezina.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=K6mgLH7-32E&feature=related[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Di_f9LXuBLE&feature=related[/youtube]

Plastične daske nisu zbog smanjivanja težine,nego se plastične daske koriste za oranje peskovitih tla jer je to neka specijalna vrsta plastike koja se manje haba od metala. Poznato je da peskovita tla jedu plužne daske....

mityoo je napisao(la):
Plastične daske nisu zbog smanjivanja težine,nego se plastične daske koriste za oranje peskovitih tla jer je to neka specijalna vrsta plastike koja se manje haba od metala. Poznato je da peskovita tla jedu plužne daske....

Potpuno si u pravu Mityoooo ali u ovom slucaju sluze iskljucivo da bi se smanjila tezina pluga

@cicimoric Prvi snimak je dostojniji nasim zemljistima :D a ovaj drugi mi se ne svidja... nasli su sta ce da oru... i sto nisu kad vec oru ...spustili jos malo dublje to bi tanjiraca dublje uradila malte ne :haha: :haha: :haha: :haha:

:haha: :haha: :haha: :haha:,osli ste malo u off,al kad je vec o tome,onaj se popeo na snimku na plug i ljulja ga,hoce da pokaze kako ga traktor dobro drzi i da nije tezak sa obzirom da je 5 glava,skace po njemu ko lud a ja cekam oceli puci toplinger,al bi se prosuo sa pluga :haha: :haha: :haha: :haha:,e to bi bio snimak godine

naravno da jesu
Post je spojen: [time]1273907868[/time]

E, sad... Il nikad nije probao nesto bolje, il nikad nije vidio u radu nesto bolje, il nema novaca da kupi nesto bolje...

Nazad
Vrh