Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Luka za tebe dan posla i 200e i resen, mora da se mota malim prstom.Kad poredim mtz 52 i 560 nebo i zemlja što se okretnosti tiče
Još na 52 čim je teret u kašici teže ide volan što kod 560 nije bio slučaj
Sent from my moto e5 using Tapatalk
Bolja opcija birac, gora suplja osovina.Sta moze biti na rusu kad se teako ubacuje u sporohod i brzohod, ubaci on i radi normalno ali kako je pre upadalo sad bas tesko ide.
Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk
Malo gvozdja kog ima po dvoristu i malo elektroda za nosac.Nije on toliko težak na volanu!!
Ali 560 hidro volan je lakši i od pasata sa servom!!
52 je sa teretom npr kao 560 mehanički
95e orbitrol 35e klip
Sent from my moto e5 using Tapatalk
Moze i MojAuto ,Ima i treca opcija......polovniautomobili.com
Mi smo ranije na 82.1 kad su bile kisnije godine sirili prednji i zadnji trap za oranje,a posle suzavali za prskanje. Dok to nismo radili,imao je jednak levi i desni ajnslag,posle toga nikad vise nismo mogli da ga dobijemo na jednako. Sad u desno mozes da ga okrenes gde hoces,a u levo ti treba 50% vise prostora. Jedino sto nije dobro zbog cizmi toliko jako da se namota.
Zato sam i napisao sa manevrom. Tu sam mislio na pola kad dodjes konta motanje i nazad onda limitirajuci faktor postaje tocak. Ako odjenom se okrece onda je anslag limit ali ne vidim razlog pola metra nazad cimnuti zarad mnogo bolje okretnosti.Bojane, u ovom slucaju limitirajuci faktor nije ruda(poteznica) nego sam ajnslag