Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Evo sad ce kolege sa cisto krvnim zapadnim traktorima premijum klase iz kine, turske i imt da jos jednom objasne kako ova ruska djubrad ne valjaju al dobro bar ima sta da se cita, nije dosadno.Kolega vidim da likujete za vašu iformaciju na Yoti 120 ks je otpala radilica u fazi razrađivanja mislim da nije imao 10 rč.
Trnovanje ako se ne varam zadnji put je bilo oko 7000din a sto se radilice tice tu je malo prica zajebanija, ja mogu recimo da je nabavim vec od nekih 300e pa do 600e samo je pitanje kvaliteta.Колико је трновање блока и нова радилица сигурно ће изаће на 300-400еур
Imt iz 80 i neke da al ovaj u poslednjim danima je bio bruka svog imena.Iskustveno Imt traktori su pojam kvalitet za sve Kineske, Turske, indijske traktore.
Mnogo manje kvarova na IMT-u u odnosu na Ruse.A i cene po oglasima sve govore.U našeg starca iz 76-te smo ugradili 2004-te tu bruku imena Imt, eSov 44 motor.... Potpisao bih odmah da mi svaki motor u dvorištu bude takva bruka. Da li se takav zalomio ili ne, ali smo super zadovoljni. Pogotovo što se u toku godine bar 30% rada tera do krajnjih granica izdržljivosti.
Gde su to IMT traktori tako radili? U SFRJ sve preko 577 su bile kršine sa teškim havarijama, a 577 i manji nisu imali šta da rade jer su posedi bili manji, večito su svi bežali od njih, na MTZ, Torpeda, IMR. Što se kvarova tiče rotaciona pumpa je rak-rana, a i nije tu imalo šta da se pokvari jer su bili tehnologija pre drugog svetskog rata.Mnogo manje kvarova na IMT-u u odnosu na Ruse.A i cene po oglasima sve govore.