sale ratar
Član
Neznam da li 1025 ima mogućnost podizanja pritiska kod uljanog filtera kao što ima 820.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ulje je potpuno u redu. u nekim momentima je stabilniji pritisak ulja bio sa mineralnom Pristom. To znaci da u oranju pri dobro zagrejanom motoru kada okrecem traktor na leru pritisak nekada zna pasti ispod 3 Bara, sa Pristom to nisam primetio.Оптимисто, значи ли да је моја препорука за модричко уље била на месту?
Ima mogucnost stelovanjaNeznam da li 1025 ima mogućnost podizanja pritiska kod uljanog filtera kao što ima 820.
Nesto tu ne valja.ne sme izaci iz ap bez provere...to su mi rekli u ns po preuzimanju. Sipao sam mabanol-nije nista specijalno,ali nis 15-40 turbo drzi ceo bar nizi pritisak u radu od istog pristinog ulja .inace hladan 4.5,vruc 3 bara. traktor 1025.2Bogami je drugar imao problema sa 1025.3 od prvog dana sa niskim pritiskom ulja. Kad se zagreje motor i pusti obrtaje na ler upali mu lampicu i svira neka sirenica u tabli. Kad je sipao gušće ulje, 20-50, problem nestao.
Kad je Nebojša radio menjač kod mene ja sam kontaktirao fabriku da mi pošalju njihovu preporuku za ulja u 1221.2.Kod mene na 90 sati bilo bas dosta zuto ulje,e sad koje ulje sipaju u fabrici pitaj boga. Inace kod mene je pritisak ulja kad je hladan 5.5bar,a kad uhcati radnu temperaturu 80C onda drzi na 4.5bara.
Na 1221 drzi na 3 bara
Koje ti je to 10w40 suto ulje?Kad je Nebojša radio menjač kod mene ja sam kontaktirao fabriku da mi pošalju njihovu preporuku za ulja u 1221.2.
za menjač , diferencijal i motor
SAE 15W-40-leto
SAE 5W-40-zima
Hidrauliku
neki njihov standard koliko sam sa neta uspeo da kovertujem 32 i 46 zima-leto
Za reduktore prednjeg mosta SAE 80w-90
Ubacio sam svuda osim u reduktore 10w-40 SUTO (univerzalno) Texaco.
Posle 180 i nešto sati u dif je isto,u motoru još se žuti.
SUTO znači univerzalno ulje , za motor,dif,menjač,hid može svuda. Priozvožđača sam biraš kao i gradaciju.Koje ti je to 10w40 suto ulje?
Nije u sve!!!!!!!!!!!Luka znam za utto 10w30 to se sipa u sve zapadne u menjace i hidraulimu