MTZ Belarus

Zakucalo je nema vise novog verovatno ce direkt da ide unutra bez lamelica.
Mada ja sam zadovoljan starim davacem, radio je kod mene preko 3 godine od kako je dosao bez problema.
I najbolja varijanta je direktno, nema vise problema.
Ako je lepo radio probaj da vidis gde je greska, sat, davac, instalacija pa sredi.

Prvi servis na 50 sati kad je dosao u traktor je odma ubacen mehanicki sat,u tabli izmedju dva ta njegova velika sata,i odma je pritisak bio nesto drugaciji,tj tacnost je bila kod mehanickog dok je elekticni nesto gresio,ne puno,ali kroz godine je to bilo sve vise.

Jedno pitanje imam belarusa 82.1 98 god sta se steluje sa rucicama ispod sedista?

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Šteluje se režim rada .Kada oreš preklopnik ide prema levom točku (reaguje na sillu) ,imaš plivajući položaj.Kada radiš sa oruđima koja su iznad zemlje ili plitko u zemlji ,preklopnik ide desno ,poziciona regulacija.Imaš položaj kada je preklopnik u sredini ,znači bez nekog režima .Ovo koristiš ako vučeš tanjiraču ili prikolicu na poteznicu koja se kači na ruke hidraulika.Valjda sam dobro objasnio.

Ја имам редуцир за комбинацију механичког и електро сата на оном комбинованом ,кад их упоредим показују исто .За темп.сам избацио давач и сат почео да брљави ,стављен исто механички са сондом.

Samo obratite pažnju kod montaže tog mehaničkog sata za pritisak ulja na cev za ulje koja ide od centrifuge do sata. Jednom stavljeno gotovo kupljeno, unutra gumeno, spolja metalni oplet, puklo u toku rada ispod kabine i rezultat je bio okrenut ležaj na radilici. Posle toga stavljena bakarna cev u gumeni bužir, tako je radio jos dosta godina kod mene i tako je i prodat.

Prva, druga, kuplung treća, ruski ti je menjač sila...

Је л' и на "Белорусима" то цревце за манометар са конусним навојем на једном крају?

Jel ima neko da proda cev od ulja koja ide od centrifuge ka hladnjaku ulja sa 552? Ta cev ima na sebi izvedeno mesto za davač havarijskog pritiska ulja.

Dali je neko stavljao ove naše nosače i filtere goriva umesto orginalnih (koi stalno cure) ? Koi su se bolje pokazali?

Meti od golfa 1 isti filter kao na deutz
Moreš i od golf2 onaj na crevo
Naj gori je onaj kao na IMT sa 4_5 gumica
Šalu na dtranu nadji od FAP ili URSUS ti su pravi!!
Mada ni ruski nije loš

Sent from my moto g(6) play using Tapatalk

Nazad
Vrh