MTZ Belarus

Pa sad realno ne mogu da uporedim zato sto ne prelazim 6km,vozim ga 1. Brzinom rang 3.
Onaj stari vozim 7km 2.brzina rang 3.
Do sad sam napravio 10 sati u transportu i 10 u radu,kad bude napravio 40ak sati,onda cu da opteretim kako treba pa cu videti. Na ovom traktoru su ubrzali 1.brzinu i radnu i transportnu. Brza je vise od 1km/h

Kolega da vas sluzi dobro i dugo.
Sistem hladjenja je znatno veci na .3 zato temperatura miruje, jako tesko ga je pregrejao.
Manometar na velikom satu pokazuje bas mali pritisak kad smo spojili na mehanicki pritisak je OK. Da li da menjam davac i stavim elektro ili da uzimam mehanicki i koji je za preporuku ?
P.S. Imas pozdrav od vlasnika rusa u Ilincima koji je lane radio gumice, a sad problem sa srednjim kucistem prezadovoljan je.

Manometar na velikom satu pokazuje bas mali pritisak kad smo spojili na mehanicki pritisak je OK. Da li da menjam davac i stavim elektro ili da uzimam mehanicki i koji je za preporuku ?
P.S. Imas pozdrav od vlasnika rusa u Ilincima koji je lane radio gumice, a sad problem sa srednjim kucistem prezadovoljan je.
Moj savet je da batalis rusku elektroniku, mehanicki sat, parce creva, reducir na izlaz centrifuge i gotovo.
E sad sta kupiti od satova tu nisam pametan.
Culi smo se pre neki dan bas, kupio covek novo kuciste ono proklizava gore nego staro.
Drago mi je da je zadovoljan, trudimo se da uradimo svaki posao maksimalno korektno.
P. S. sto je covek imao dobar kulen, da me nije bilo sramota trazio bi i za poneti 😀

Jedno pitanje imam belarusa 82.1 98 god sta se steluje sa rucicama ispod sedista?

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

Moj savet je da batalis rusku elektroniku, mehanicki sat, parce creva, reducir na izlaz centrifuge i gotovo.
E sad sta kupiti od satova tu nisam pametan.
Culi smo se pre neki dan bas, kupio covek novo kuciste ono proklizava gore nego staro.
Drago mi je da je zadovoljan, trudimo se da uradimo svaki posao maksimalno korektno.
P. S. sto je covek imao dobar kulen, da me nije bilo sramota trazio bi i za poneti 😀
Zakucalo je nema vise novog verovatno ce direkt da ide unutra bez lamelica.
Mada ja sam zadovoljan starim davacem, radio je kod mene preko 3 godine od kako je dosao bez problema.

Nazad
Vrh