milovan vrsac
Član
Hvala svima
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pa ima kao neki tablet i kameru koja je postavljena na kabiniDa novi traktor zaradi barem još dva takva. Sviđa mi se što fabrički ima dodatni rezervoar. Šta je multi medija?
Skinuta je farba zato sto oni okace na taj klin i ono zvono-poteznicu i onda ona zulja farbuSve najbolje Milovane. Jel imao njegovu donju poteznicu! Izgleda kao da već radio sa njom, kao da je skiniuta farba sa nje.
Kad su ubacili poluge za brzo kopcanje , zasto nisu i teleskopske spanere , to bi trebalo da ide u kompletu.Sipali smo 220L i nije bio pun. Poluge se doplacuju 350e,nema nekih izmena. Ubacili su multimediju,prikljucke za kontrolu setve i to je to.
Hvala puno
Manometar na velikom satu pokazuje bas mali pritisak kad smo spojili na mehanicki pritisak je OK. Da li da menjam davac i stavim elektro ili da uzimam mehanicki i koji je za preporuku ?Kolega da vas sluzi dobro i dugo.
Sistem hladjenja je znatno veci na .3 zato temperatura miruje, jako tesko ga je pregrejao.
Moj savet je da batalis rusku elektroniku, mehanicki sat, parce creva, reducir na izlaz centrifuge i gotovo.Manometar na velikom satu pokazuje bas mali pritisak kad smo spojili na mehanicki pritisak je OK. Da li da menjam davac i stavim elektro ili da uzimam mehanicki i koji je za preporuku ?
P.S. Imas pozdrav od vlasnika rusa u Ilincima koji je lane radio gumice, a sad problem sa srednjim kucistem prezadovoljan je.
Zakucalo je nema vise novog verovatno ce direkt da ide unutra bez lamelica.Moj savet je da batalis rusku elektroniku, mehanicki sat, parce creva, reducir na izlaz centrifuge i gotovo.
E sad sta kupiti od satova tu nisam pametan.
Culi smo se pre neki dan bas, kupio covek novo kuciste ono proklizava gore nego staro.
Drago mi je da je zadovoljan, trudimo se da uradimo svaki posao maksimalno korektno.
P. S. sto je covek imao dobar kulen, da me nije bilo sramota trazio bi i za poneti