MTZ Belarus

Najbolje bi bilo da se namesti neki potenciometar za ventilator... mislim da slavina ne pomaze zato sto i kad je jako malo otvorena opet dolazi vrela voda koju ventilator izduva

Sent from my iPhone using Tapatalk

Zoki, guglaj regulator brzine dc motora, imaš po oglasima koliko god hoćeš toga. Nije ni nešto preterano skupo, ranije je to moglo gotovo za dž da se uzme sa aliekspresa. Evo prvi oglas sa KP koji mi je gugl izbacio, čisto da vidiš kako to izgleda. (Obrati samo pažnju da je taj ventilator oko 90W (ako se dobro sećam) pa da ne uzmeš neki slabiji regulator (znači min 10A a još bolje jači, manje će se grejati tranzistori u regulatoru).)

Poslednja izmena:
Koji.brzi alnaser je nabolje da kupim za t40 ima li ko iskustva. Majstor mi rece mali brzi od Vasa rusa kaze da je on dovoljan

Zdravo momci.

Stari mtz 80, iz 78 godine. Prikolica kiperka, valjda je to Kikinda.

Problem: kad kipujem digne ekspresno, a dok spusti ciganska godina. Šta uraditi da ubrzam spuštanje ?

Priključak sasvim normalno funkcioniše dok koristim disk kosu. Diskove i ispravlja i skuplja jednakom, normalnom, brzinom.
Najverovatnije ti klip od prikolice blokira spuštanje.Da li je nešto krivo u ležište klipa , da li si probao da cimaš koš prikolice kada počneš spuštanje ?????

Najbolje bi bilo da se namesti neki potenciometar za ventilator... mislim da slavina ne pomaze zato sto i kad je jako malo otvorena opet dolazi vrela voda koju ventilator izduva
Da, dolazi vrela voda ali će je ventilator i hladan vazduh ohladiti. Samo ti postavi slavinu od Golfa keca na crevo i postepeno otvaraj dok ne dobiješ željenu temperaturu.

Cestitke milovane, da dobro sluzi. Koliki mu je sada rezervoar za gorivo? Da li poluge za brzo kacenje idu sa traktorom ili je to dodatna oprema? Da li ima jos nekog pomaka u modernizaciji u odnosu na stariji model?

Cestitke milovane, da dobro sluzi. Koliki mu je sada rezervoar za gorivo? Da li poluge za brzo kacenje idu sa traktorom ili je to dodatna oprema? Da li ima jos nekog pomaka u modernizaciji u odnosu na stariji model?
Sipali smo 220L i nije bio pun. Poluge se doplacuju 350e,nema nekih izmena. Ubacili su multimediju,prikljucke za kontrolu setve i to je to.
Hvala puno

Sipalifabrič
Sipali smo 220L i nije bio pun. Poluge se doplacuju 350e,nema nekih izmena. Ubacili su multimediju,prikljucke za kontrolu setve i to je to.
Hvala puno
20L i nije bio pun. Poluge se doplacuju 350e,nema nekih izmena. Ubacili su multimediju,prikljucke za kontrolu setve i to je to.
Hvala puno
Da novi traktor zaradi barem još dva takva. Sviđa mi se što fabrički ima dodatni rezervoar. Šta je multi medija?

Лука, си оперис'о свог "комунисту" до сада?
Nosači su uradjeni, creva prilagodjena, nikako da uhvatim malo vremena da skinem kabinu i zakačim kašiku
Moram neki kamion da uradim do subote pa napadamo rusa
Šrafove od kabine sam isekao samo da je razdignem
Radim kamion u radionici i usput "babičarim" ovce su počele sa jagnjenjem svaki dan 4_5 se ojagnji

Sent from my moto g(6) play using Tapatalk

Nazad
Vrh