pogledaj na www.habi.hu imaš web trgovinu imaju i iskru i magneton i jubana imaju i brze i obične do snage od čak 9kw i dijelove za sveNemogu nigde ISKRU za rusa da nadjem
Sent from my moto g(6) play using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
pogledaj na www.habi.hu imaš web trgovinu imaju i iskru i magneton i jubana imaju i brze i obične do snage od čak 9kw i dijelove za sveNemogu nigde ISKRU za rusa da nadjem
Luka mali brzi onaj od 3kw ce raditi sasvim solidno sve dok motor pali na zub sto bi rekli a ako trazi duze verglanje iz bilo kog razloga nema srece sa njim.Koji alnaser uzet
Ovaj što je na traktoru je SPOR DO BOGA!!!
ispitivali smo ga, ispravan je potpuno ali je spor do jaja
Sad dak uzet mali brzi? Ovaj motor ima težak zamajac nema dekompresor
Tu je Nebojsa, samo od obaveza nemam kad da kucam na forumu,posla jednostavno ima previse.Nema nam Nebojše100 u temi, šta se dešava?
Sa akumulatora minus direkt na prekidač mase, pa sa prekidača mase vod direkt na jedan od vijaka koji drže anlaser pričvršen na svoje mesto....Ajde malo pojasni, ja sam baš zbog loše mase izbacio sklopku iz kabine i vezao direkt na šraf od ramena onaj odma ispod rezervoara.
Izm bloka i kabime sam presekao crevo i ubacio plasticnu slavinu za regulaciju.