Da,treba ugoditi sebiZgodnije samo sto nemoras da se naginjes napred
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Da,treba ugoditi sebiZgodnije samo sto nemoras da se naginjes napred
Moze.Ali ovakako mozes kako hoces i brzo i polakoI običan razvodnik može polako da spusti!!!!!
Sent from my moto g(6) play using Tapatalk
Nije problem spustanje nego je problem sto nema plivajuceg polozaja...I običan razvodnik može polako da spusti!!!!!
Ima plivajuci jedan i drugiNije problem spustanje nego je problem sto nema plivajuceg polozaja...
Kod mene sve 3 rucice rade isto digni i spusti,znam o cemu pricas ali toga nema kod meneKako nema majka mu stara?????
Ručica dole dižeš
Ručica gore puštaš,
Skroz gore da preskoči je neutral onda točak radi posao
Zato što zeza zapali pumpu i curi!!!!A zasto se vadi pozicioni regulator ?.
Zadnja rucica do vrata ima 3 polozaja a mozda i ove dve imaju 3 neznam ni dali sam ih vukao ikadaKod mene sve 3 rucice rade isto digni i spusti,znam o cemu pricas ali toga nema kod mene
Digni,prisilno spustanje i kad je gurnem skroz gore poluge se polako spustaju sameZadnja rucica do vrata ima 3 polozaja a mozda i ove dve imaju 3 neznam ni dali sam ih vukao ikada
To ti je plivajuci kad idu polako sa njim oresDigni,prisilno spustanje i kad je gurnem skroz gore poluge se polako spustaju same
Probao sam tako ali ne ide,plug tone sam dole,nema sanse da ga zaustavim...To ti je plivajuci kad idu polako sa njim ores
Probavao sam i tako i to nije neko resenje...Zaustaviš ga toplingom i točkom.
Pa jel imas tocak?Probao sam tako ali ne ide,plug tone sam dole,nema sanse da ga zaustavim...
I kod mene stalno tone prednji kraj...Jer stalno prednji kraj pluga hoce da ide dublje,bar ja imam tih problema,inace prezirem plug pa mozda je i do mene ,tj ne znanje.Sa pozicionim je duplo lakse orati nego bez njega,koristim ga samo za oranje i razrivac,posle vratim onu polugu ispod sedista ka nazad skroz ,nema potrebe za njim do sledece jeseni.