talianu
Član
Drago i kod tebe je tako sigurno.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Probusi rupu u centar cepa provuci onu rascepku za osiguravanje srafova i mozes pre svega toga da navuces lancic kroz okce i da osiguras cep od gubljenja,a ujedno ti sluzi kao odusak.Ja sam meni tako napravio posto sam imao onaj plasticni cep pa se raspao i otac ostruze od aluminijuma i tako odradim i nema problema,a nema ni podlivanja.Nema, čep je aluminijumski, nije originalni koji je došao sa traktorom.
Sutra ce mo saznati kako jeDrago i kod tebe je tako sigurno.
Luka bas tako, nema lente ima lamele, poput pauersiftaJel taj novi tip BEZ LENTI sa lamelicama?????
Te su mi lente na 1221 život skratile!!!
Sent from my moto g(6) play using Tapatalk
Ja po godištu pretpostavljam.Sutra ce mo saznati kako je
To sam čuo da postoji i video sam izvadjen što bi rusi rekli вом u agropanonciLuka bas tako, nema lente ima lamele, poput pauersifta
Ima tu nekih prepravki, posebno na ovim sa klipom tj 1025 i 1221 i to bude gotovo pa vecno.To sam čuo da postoji i video sam izvadjen što bi rusi rekli вом u agropanonci
Ja sam njakao ove na lente bila su 3 koji su samo vrtili TMR mixere za hranu na farmi
I 3 koja su tarupirala i bacala stajnjak na ratarstvu
Jesmo se tih lenti namenjali svake jeseni, tmalčeri 4 reda, idnosno 3m neki domaći FPM ili tako nešto
Sent from my moto g(6) play using Tapatalk
Kako je to uspelo da se desi?Jel kupovao ko skoro tooling za 1025 pukao mi danas, I koja mu je cena.
Nedimi kad je podignut lemkenNebi trebalo, moj nedimi ni u oranju.
Jeste gogi, ja reko da nisu kod mene nesto skarabudzili znaci pro da proverim creva oa onda semering, bese mi cudno nisam nista veliko radio sa kardanom a da su propali semerinzi.Ja po godištu pretpostavljam.