MTZ Belarus

Slazem se sa vama da ko radi da mora kad tad doci do greske i ko tvrdi da nikad nista nije zajebao laze 100%.
Najmanji problem je priznati gresku,i resiti je, glupo je ispasti necovek za 200,300 ili 500e.
Kod kolege Milana cim sam pomerio palicu menjaca znao sam sta sam uradio, znao sam i da ne moze nikakvu stetu da prouzrokuje sem sto nema par brzina, kao sto sam vec napisao traktor je rastavljen na tri dela, uradjen i sastavljen ispod tri sata ali ja sam stvarno propisno po.....

Nema tu urlikanja Dragane
Jbg progutaš knedlu i opet radiš
Umor tempo i društvo sjebu koncetraciju i jbg

Sent from my moto g(6) play using Tapatalk

Ja se tesko pomirim sa svojim greskama, treba mi dugo da ubedim sebe da je tako moralo biti!
A da neko tako pogresi kod mene u dvoriste na mojoj masini ne bih mu nista reka, malo bi mi ga bilo zao i skuvao bi mu kafu, nasekao kulena i sipao jednu rakijicu da ga ohrabrim 😂

Baš jedno od ta dva creva je meni napravilo problem. Takoše drugar bio da melje dunje i video traktor rastavljen pita me šta je bilo i ja mu objasnim.Aman sutra isti problem imao na 1221.3 svuklo se crevo sa šelne,primetio da nema ulja odma me zvao ja mu poslao Nebojšin broj .
Nebojša mu objasnio kako da ga dotera kući i sreća bez nekih posledica za sada.

Ja bi urliko 2 ulice bi me culo 😂
Ako je novi koje debljine ide u tom slucaju taj semering?
Iskreno da ti kazem pojma nemam, radio sam malo tih novih tipova, svega par komada (dobro su ga uradili ne crkava) i to ne skoro tako da bih morao da vidim sta tacno ide.
Ako ima mali klip sa desne strane koji pali i gasi kardan onda je ono sto sam vec napisao.
Ako dva creva idu direktno na kuciste izvoda kardana onda je novi tip i obavezno prvo proveri mesta gde se ono metalno oko spaja sa crevom, hoce i selna da popusti a hoce i da ga nazulja ivica pa da pocne da kaplje.

Ja se tesko pomirim sa svojim greskama, treba mi dugo da ubedim sebe da je tako moralo biti!
A da neko tako pogresi kod mene u dvoriste na mojoj masini ne bih mu nista reka, malo bi mi ga bilo zao i skuvao bi mu kafu, nasekao kulena i sipao jednu rakijicu da ga ohrabrim 😂
Dzaba kad covek ne pije, nudio ga. Pored toga sto se traktor morao ponovo rastaviti morali smo i govedji gulas po zavrsetku malo podgrejati ali to nije umanjilo njegov kvalitet, ali ni kvalitet uradjenog posla 😃

Nemam MTZ, ali od kada sam poceo da drzim naftu u plasticnim cisternama i da tocim preko aparata skoro sam i zaboravio za dizne i pumpu. A uzimao sam svakakvu naftu, tako da samo dalje od buradi i metalnih cisterna.

Послато са Redmi 6A помоћу Тапатока

Kad zavrnem čep na rezervoaru do kraja onda se napravi vakuum u rezervoarima. Kad ne stegnem do kraja čep onda se prilikom bućkanja nafta podlizuje na grlo rezervoara i sve usere u sadejstvu sa prašinom. Šta raditi? Možda rupica na čepu?

Sipaj manje goriva.ja imam stari čep koji iz avijona moš tankovati i to ne dihta ič,ali i ne prosipa,nego menjao sam slavinu pa j im majku koje je to njesra i ne možeš ga stegniti a da ne curi ,stavio sam teflon na navoj na rezervar aj dobro sad jebe keve na navoju creva curi pa ga jebi.

Jel taj novi tip BEZ LENTI sa lamelicama?????
Te su mi lente na 1221 život skratile!!!

Sent from my moto g(6) play using Tapatalk

Nazad
Vrh