nebojsa100
Član
Ako je stari tip kardana onda idu dva komada 80×105,predpostavljam da su dva zbog boljeg dihtovanja.Nebojsa100 jel na 12 21 na izlazu kardanskog vratila idu 2 semeringa i zasto? Curka po malo a nista kardanom nije radio.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ako je stari tip kardana onda idu dva komada 80×105,predpostavljam da su dva zbog boljeg dihtovanja.Nebojsa100 jel na 12 21 na izlazu kardanskog vratila idu 2 semeringa i zasto? Curka po malo a nista kardanom nije radio.
Proveri da ti ne curi ulje na crevima. Imas 2 creva koja ukljucuju i iskljucuju kardan a nisu upresovana okca,nego ih steze selna. Ne zuri sa semeringom.Ja bi urliko 2 ulice bi me culo
Ako je novi koje debljine ide u tom slucaju taj semering?
Iskreno da ti kazem pojma nemam, radio sam malo tih novih tipova, svega par komada (dobro su ga uradili ne crkava) i to ne skoro tako da bih morao da vidim sta tacno ide.Ja bi urliko 2 ulice bi me culo
Ako je novi koje debljine ide u tom slucaju taj semering?
Dzaba kad covek ne pije, nudio ga. Pored toga sto se traktor morao ponovo rastaviti morali smo i govedji gulas po zavrsetku malo podgrejati ali to nije umanjilo njegov kvalitet, ali ni kvalitet uradjenog poslaJa se tesko pomirim sa svojim greskama, treba mi dugo da ubedim sebe da je tako moralo biti!
A da neko tako pogresi kod mene u dvoriste na mojoj masini ne bih mu nista reka, malo bi mi ga bilo zao i skuvao bi mu kafu, nasekao kulena i sipao jednu rakijicu da ga ohrabrim
Ako ima klipic onda su dva komada 80×105.Jbg ja mislim da kod mene ima taj klipcic sa strane, Milovane kako je kod tebe tvoj je isto god kao i moj, Gorane kod tebe?
Kod mene idu 2 creva kod osovine kardanaJbg ja mislim da kod mene ima taj klipcic sa strane, Milovane kako je kod tebe tvoj je isto god kao i moj, Gorane kod tebe?