MTZ Belarus

Kaze mi majstor Toma da mu ponesem i dizne jer sam mu rekao da sam kupio kod Macara, naj verovatnije da je u pravu covek da su fals! Jer kontam da od prvog dana kad sam ih ugradio traktor je poceo da dimi na opterecenje a sa onim starim PROPISALIM (svih 6) nikad nije zadimio ni na startu a kamoli na opterecenju!
Da li je ruska ili motorpal PVP
A i nova dizna moze da zaglavi i prvih 10 minuta rada ako ti je PVP u kvaru , odnosno ako je neki element unutra poceo da proizvodi metalne opioljke i sto je zanimljivo staru dotrajajalu diznu nece da zaglavi a novu netrosenu odmah , i rus dimi kao oni kad tretiraju komarce a nafta curi na turbu , ako je zaglavljena kako treba dizna;)

Ako su fals dizne to vidis cim ih montiras i isprobas na instrumentu , ne moras ih niti ugradjivati u traktor.

Motorpalova, dimi iskljucivo kada udje u njivu.
Ne menjam ja dizne svaki dan pa moram da znam koliko mlazeva ima i pod kojim uglom baca, ako sam otisao u prodavnici i kupio novu stvar.

To je bila neka sabotaza.. Djavolja rabota 😃
Radi sad kao powershift 😃 Da su svi kao taj majstor gde bi nam kraj bio 😃🍻🍻
Da ne bude da nema greske kod mene, ja sam taj sto je okrenuo zupcanik kontra.
U pola noci pola dana da me probudite i pitate kako koji ide verujte mi da znam al prosto se desila greska i gotovo, u svoju odbranu da kazem da je menjac izvadjen, namesten zupcanik i traktor sklopljen za dva ipo sata.

Motorpalova, dimi iskljucivo kada udje u njivu.
Ne menjam ja dizne svaki dan pa moram da znam koliko mlazeva ima i pod kojim uglom baca, ako sam otisao u prodavnici i kupio novu stvar.
Ne treba ni da znate naravno,zato sam ja sto puta rekao da ako nemate nekog sa kime saradjujete i da je 100% od poverenja uzimaj te u AP, umeju i oni da naprave s...... al mnogo mnogo redje, sa ostalima je to cirkus.

Ne znam orem sa drugom u tandemu obojica imamo 820 moj ne dimi ni kad crkava,njegov kao lokomotiva dimi par godina od kad ga ima polovnog ali ide ne staje.

Da ne bude da nema greske kod mene, ja sam taj sto je okrenuo zupcanik kontra.
U pola noci pola dana da me probudite i pitate kako koji ide verujte mi da znam al prosto se desila greska i gotovo, u svoju odbranu da kazem da je menjac izvadjen, namesten zupcanik i traktor sklopljen za dva ipo sata.
Odmah si uvideo da si pogresio i nije bilo dangube.. I dodao bih jos da sam prezadovoljan kako radi menjac

Nazad
Vrh