MTZ Belarus

Drugaru 1025 sinoc u oranju izgubio pritisak ulja,na punom gasu jedva da ima 2 bara,sta moze biti uzrok tome?

Jel moguce da su otišle dizne na Rusvaju posle 900-1000 sati? Jel ima nesto kvalitetnije staviti ili je to to...

Danas sam skinuo pvp i dizne, ajd odmah ih stavim na aparat da ih proverim jer sam zimus promenuo svih 6nove, negde oko 300rh odradile, kad 2 propiskile 😂 kupljene kod Macara! Al sam ih lepo ustelovao na one platnice, sve su tu na 215-220 bara.

Kaze mi majstor Toma da mu ponesem i dizne jer sam mu rekao da sam kupio kod Macara, naj verovatnije da je u pravu covek da su fals! Jer kontam da od prvog dana kad sam ih ugradio traktor je poceo da dimi na opterecenje a sa onim starim PROPISALIM (svih 6) nikad nije zadimio ni na startu a kamoli na opterecenju!

Ljudi ajde uozbiljite se, kakav dim kad je sve ispravno.
Nije bre to motokultivator pa da trosi mesavinu pa da dimi.
Svako ko se iole razume u osnove mehanike vrlo dobro zna kad i zbog cega ce motor da zadimi i koje boja tog dima je sta znaci.
Kakve veze ima dal je rus ili jd ili nesto trece, princip rada je isti.

Ja juce kupim kod macara nov srednji oslonac, sipam ulje, montiram, odem do njive on vreo, zovem da reklamiram kaze vrati ga dacemo ti drugi.. Danas taj stavio za sada radi, zavrsio je i kod mene

Ja juce kupim kod macara nov srednji oslonac, sipam ulje, montiram, odem do njive on vreo, zovem da reklamiram kaze vrati ga dacemo ti drugi.. Danas taj stavio za sada radi, zavrsio je i kod mene
Covek kupi oslonac kod budale i posle rus ne valja, i priznaje mu prodavac reklamaciju tek tako na rec, naravno kad ga vec treci put vracaju i zna da je obican skart.

Nazad
Vrh