MTZ Belarus

Biće kabrio, a možda čak i kontraš
Verovatno hidro volan i prednja vuča na dugme kao i ova meh blokada da bude na dugme
3 para izvoda zbog utovarivača
Polako samo

Sent from my moto g(6) play using Tapatalk
Nista to nije ne izvodljivo, jedino da ide kontra moze da bude malo zezanja

Telehender zajebalo vek

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

Luka sto nismo malo blize, obozavam te ekspedicije. Bio bi segrt za dz

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

Ljudi, na 820 kad se pusta kvacilo, pocne da struze, trza onako par metara i onda prestane, vuce normalno... Radjena lamela pred sezonu, februara... Bio kod majstora, kaze pipci nastelovani, sve dobro... Prestace kaze kad se pojedu neke pirode, ako sam ga dobro razumeo...???

Da, kao dok se one ne izlizu nece stati, medjutim nije se culo u pocetku, nego sad nakon vrsidbe je pocelo...

Ljudi, na 820 kad se pusta kvacilo, pocne da struze, trza onako par metara i onda prestane, vuce normalno... Radjena lamela pred sezonu, februara... Bio kod majstora, kaze pipci nastelovani, sve dobro... Prestace kaze kad se pojedu neke pirode, ako sam ga dobro razumeo...???
Da nije on razlokao nitne na srcu lamele.

Milanče, lezi ti lepo ispod traktora, skini poklopac-špijunku i proveri pipke. Ako je majstor poravnao zamajac i korpu, kvačilo ne sme da trese nipošto.

Milane i meni je tu nešto sumnjivo kad se kaže da će to doći na svoje mesto. Pogotovo ako kažeš da je ispočetka lepo radilo, a posle kreno da zeza. Nema tu šta da "legne". Da je to u pitanju primeto bi odamah na početku, a vermenom bi bilo bolje.

Kad kažeš da struze i trza prvih par metara jel misliš na to kad je kvačilo stisnuto na da kažem četvrtinu, 2/4, ili kako već? Da li se čuje-oseti žuljanje i kad kreneš da puštaš kvačilo, a traktor je još u stanju mirovanja tj. ne pomera se još nimalo ili tek kad krene?

Da se nije neka nitna otkačila ili nešto zapalo izmedju. Što kažu, skini ploču, pogledaj, mada ne verujem da ćeš uspeti bilo šta da vidiš. Ako ne, vozi dok ne legne ko što kaže majstor. Ako ikad legne :)

Poslednja izmena:
Jel skidan,ravnan zamajac i potisna?ako jeste,verovatno je tu problem.

Da li je neko ugradjivao na Belarusa farove od nekog auta, npr yuga ili stojadina? Da li takva prepravka prolazi tehnicki pregled?

Prva, druga, kuplung treća, ruski ti je menjač sila...

Sve novo je stavljeno unutra pred sezonu... Videcu sutra da se zavucem ispod i da skinem poklopac pa da proverim. Trza odprilike na 2/3 kad pustim kvacilo, traktor krece polako i pocne krcanje, kad pustim skroz kvacilo prestane krcanje i traktor ide normalno. A danas sam primetio da kada traktor nije u brzini, kad pritisnem kvacilo i kada ga pustim, tu na tom delu gde inace trza u brzini, se cuje kao da zakrci nesto...

Nazad
Vrh