MTZ Belarus

Juce bio u AP,sad oni imaju sopstveni servis za ugradnju i odrzavanje klima. Dodao sam na predracun jos jedan rezervoar i poluge sa eurokacenjem.
Najveca zamerka jesu one plasticne haube,kao od bede da su uradjene. Mrezica je mnogo sitnija nego na 1221,ali ispod maske mozes dva prsta da zavuces. To mora da se zadihtuje sa sundjerom ili necim slicnim,da u hladnjak ne ulazi nista osim prasine.
Pošto su poluge? Jel 2 ili 3 cat?Ruske ili oni mandrljaju u radionici?

Ajde opet da se upišem u klub
Kupio isključivo za prednji utovarivač
Skinuću kabinu i staviti frontal
Samo za gooooovna ću ga koristit
Ispravan skroz dalje i cenu NE pitajte
7a6684e2bb78b86c51974077735bbee7.jpg
aa4b6fae7805ee49928486d6ab750cbc.jpg

Sent from my moto g(6) play using Tapatalk

Шта ош, бар је добра предња десна гума .....за шта треба, таман.

Послато са Mi 9T помоћу плуга

'99 са оваквим припремали земљу у пролеће. Гориво катастрофа, био сам задужен на друкалици више сам ишао поред трактора него што сам се возио у њему.

Сви мисле да је мени лако, не дај боже да им је овако.

Мада овакав за 1000-1200 € а да је у трчећем стању не би било лоше купити.

Сви мисле да је мени лако, не дај боже да им је овако.

Ја имам округле фарове оне унутар маске,ставио нове и убацио х4 сијалице синоћ идем кући са њиве једва видим пут неких 50 м испред. Не знам које фарове да сада убацим.
Ti traktori imaju neki problem sa instalacijom i napon na farovima je jako nizak , da se moze to bi rjesili LED zarulje za farove ali sa njima ne moze proci tehnicki a i dosta su skupe , one vec imaju punu snagu na 9V (dosta njih) jer imaju pretvarac u sebi i mogu da rade od 8V pa neke do 24V i da prakticno isto svijetle.

Sta moze biti na 892 odjednom poceo sporo da dize.Moram da dam gas ili 2-3 puta rucicu da podignem pustim da bi podigao plug.Tanjiracu je pre neki dan normalno dizao

Pre neki dan kad sam upalio traktor pojavilo se ovo ZRD, jel zna neko o cemu se radi... Posle toga traktor je poceo da pokazuje 3x vecu brzinu? Jel crko sat, ili je nesto drugo u pitanju?

Nazad
Vrh