Sudarski Bojan
Član
Onda smanji gas pa ćeš videti kako se ponašaTrobrazdni Vogel. Brzina zavisno od njive i godine. Ne zahtavam ništa više nego što je radio ranijih godina, tako da nije do gazde.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Onda smanji gas pa ćeš videti kako se ponašaTrobrazdni Vogel. Brzina zavisno od njive i godine. Ne zahtavam ništa više nego što je radio ranijih godina, tako da nije do gazde.
Pošto su poluge? Jel 2 ili 3 cat?Ruske ili oni mandrljaju u radionici?Juce bio u AP,sad oni imaju sopstveni servis za ugradnju i odrzavanje klima. Dodao sam na predracun jos jedan rezervoar i poluge sa eurokacenjem.
Najveca zamerka jesu one plasticne haube,kao od bede da su uradjene. Mrezica je mnogo sitnija nego na 1221,ali ispod maske mozes dva prsta da zavuces. To mora da se zadihtuje sa sundjerom ili necim slicnim,da u hladnjak ne ulazi nista osim prasine.
Poluge su 350e. Koliko sam razumeo originalne su.Pošto su poluge? Jel 2 ili 3 cat?Ruske ili oni mandrljaju u radionici?
Ja moje orginal sve izsilikonirao i opet puni prasineNa mom traktoru su farovi bili zamenjeni novim, nije prošlo ni godinu dve, bili su puni prašine unutra. Kojim putem uđe unutra - nije mi jasno.
Ti traktori imaju neki problem sa instalacijom i napon na farovima je jako nizak , da se moze to bi rjesili LED zarulje za farove ali sa njima ne moze proci tehnicki a i dosta su skupe , one vec imaju punu snagu na 9V (dosta njih) jer imaju pretvarac u sebi i mogu da rade od 8V pa neke do 24V i da prakticno isto svijetle.Ја имам округле фарове оне унутар маске,ставио нове и убацио х4 сијалице синоћ идем кући са њиве једва видим пут неких 50 м испред. Не знам које фарове да сада убацим.
I onaj je FOR SALEA onaj drugi primerak traktora u supi cuva za crne dane?
Premeriti pritisak,ako je nizak proveriti ventil na razvodniku za pocetakSta moze biti na 892 odjednom poceo sporo da dize.Moram da dam gas ili 2-3 puta rucicu da podignem pustim da bi podigao plug.Tanjiracu je pre neki dan normalno dizao