MTZ Belarus

@nebojsa100 , te su se price na forumu prezvakavale jako davno , subjektivno bilo koji od ova dva sa motorpal PVP na manjim obrtajima jaci, startniji (subjektivno culima covjeka a ne instrumentima) , ali vise trosi , sa ruskom manje trosi, a proizvodjac kaze to sve vazi dok ih ne otcepis do kraja i onda 1221 ima 97kW a .3 100kW , to kaze ispitni stol a ne kako se nekom cini :)

Traktor u oranju gubi gas na momente,jel moguce zbog male kolicine goriva ? To je pocelo da se desava pred kraj oranja.Znaci ostalo je 15-20l u njemu...kad je posle izasao na put sve ok..

@nebojsa100 , te su se price na forumu prezvakavale jako davno , subjektivno bilo koji od ova dva sa motorpal PVP na manjim obrtajima jaci, startniji (subjektivno culima covjeka a ne instrumentima) , ali vise trosi , sa ruskom manje trosi, a proizvodjac kaze to sve vazi dok ih ne otcepis do kraja i onda 1221 ima 97kW a .3 100kW , to kaze ispitni stol a ne kako se nekom cini :)
Dal su prozvakane ili nisu ne znam i dal je 3kw pokazalo merenje ili 10kw ne znam i ne mogu da tvrdim jer nisam video mojim ocima, ono sto sam video svojim ocima je da tamo gde se recimo 1221 muci u nekoj operaciji .3 odradjuje dosta lekse.
Naravno pricam. 3 koji nije pojacavan, nesto mi je sumnjivo da 3kw moze da igra neku preteranu ulogu a mozda i gresim.

Mozda je na stolu 3kw u praksi je jaci vise od 3kw. Kao i 1025 i 1025.3 jaci je da sa istim prikolicama ide brzinu vise po njivi. Sa plugom 1km/h brze itd. Ovo kazu ljudi iz prakse.

Nas clan Mikulas ima oba pa cd najbolje reci.

Ja bi voleo da probam 1221.3 baš da vidim tu razliku u snazi, ili da neko ko vozi .3 da proba ovaj moj... Evo ako se obradmiki slaže, da se proveri u njivi...

Nazad
Vrh