dusanboss
Član
Imam ja tih primera pravilnog odrzavanja koliko hoces.
I svi se iscudjavaju sto je crkao i sta mu je bilo i kako to itd itd.![]()
![]()
Pa u čemu je ovde problem? I kod mene je tako. Jel treba da ubacim veću količinu prašine i žetvenih ostataka?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Imam ja tih primera pravilnog odrzavanja koliko hoces.
I svi se iscudjavaju sto je crkao i sta mu je bilo i kako to itd itd.![]()
![]()

Meni je ta cev pukla!!!!!!!!!!!!!!!Luka cev produvana nije bilo nicega inace vec jedno 2-3 puta mi jela zivce jer se napuni nekih govana iz rezervoara.
Kupio sam goodyear creva i kvalitetne selne stavio na stara okca sve po psu, nisam hteo na ona pancirna creva koja su dno dna!
Dragane,prebaci crevo od dovoda ispod rezervoara,imas cep dole pored slavine i vise neces imati problem. Nema vise skidanja sedista,nafta curi slobodnim padomKoji smor moram sve ponovo da precesljam, opet sediste! jednu platnu nisam promenuo onu na kucistu filtera gde se luftira, tanka kao papir.
Dragane,prebaci crevo od dovoda ispod rezervoara,imas cep dole pored slavine i vise neces imati problem. Nema vise skidanja sedista,nafta curi slobodnim padom