MTZ Belarus

Jedino moze trunje da te zeza ako ima da ti zacepljava taj holender,mozda da si dodao slavinicu kao na kombajn ili njegovi originalnu da mozez zatvoriti dovod ako se kad zacepi.

Nesto sto valja ne treba menjati😀
Jeste nasminkana 82.
Dobila je klimu, koliko vidim razvodnik hidraulike je drugi, poluge brzo kacenje, reverzer, prednja vuca na dugme ako sam dobro video, blokada na dugme, kardan na dugme opet ako sam dobro video, menjac mi se cini da nije klasican 18/4,simpatična na oko, ostao motor koji radi dosta sati bez problema i kad crkne popravka manje vise dzabe.
Zanimljiv je to traktor samo ga kod nas nece biti verovatno.

I ja se slazem da motor ni ne treba dirati,sem ako na ne krenu jeb.. uskoro u vezi izduvnih gasova i slicno xd ....ali mrzim sto nisu ojacali jeb... poluosovine,ili nekako to drugacije odraditi,aj nazad poluge to se lako pojaca od nekog drugog traktora ili sta vec,ali poluosovine ostaju slaba tacka.

Sa delovima na rusu ko slamotresi na zmaju... Dok su fabrički traju 30 godina, zamenski 200 kj... I to ti je to, nema kvaliteta sa rezervnim delovima... Ako neko pazi kako tera onda sam to ja i ne vredi.. Jedno te isto..

E jbg ja bih 2 tone da nosi 82-ka :D,jeftinije ojacavanje traktora nego kupovina veceg,samo jos nzm kako da resim te jeb... poluosovine kod njega.Imam neku ideju da glavcine tocka gurnem skroz do prvog lezaja skoro a felnu modifikujem da trag tockova bude isti.

E jbg ja bih 2 tone da nosi 82-ka :D,jeftinije ojacavanje traktora nego kupovina veceg,samo jos nzm kako da resim te jeb... poluosovine kod njega.Imam neku ideju da glavcine tocka gurnem skroz do prvog lezaja skoro a felnu modifikujem da trag tockova bude isti.
Ma moze da nosi samo ne daleko, salu na stranu mozda moze da se gurne glavcina do kraja a gumama i felnama da se zamene mesta, trebalo bi da bude znatno menje opterećenje.

Nije dovoljno samo okrenuti felne,ako na to mislis,bude opet siri trag,bar koliko sam ja merio.Mora da se sece srce felne i modifikuje.

Nazad
Vrh