nebojsa100
Član
Nema na cemuHvala puno za info.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nema na cemuHvala puno za info.
Nesto sto valja ne treba menjatiJbt kako ih nije sramota stavljati i dalje motor koji je izmisljen pre 60 godina.
Obican nasminkan 82 rus, a najbitnije i dalje isto.
Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk
Jeste nasminkana 82.Nesto sto valja ne treba menjati
Milenko nema srece sa delovima sa vasara, sto blize nekom originalu i bude to solidno.Sa delovima na rusu ko slamotresi na zmaju... Dok su fabrički traju 30 godina, zamenski 200 kj... I to ti je to, nema kvaliteta sa rezervnim delovima... Ako neko pazi kako tera onda sam to ja i ne vredi.. Jedno te isto..
Ma moze da nosi samo ne daleko, salu na stranu mozda moze da se gurne glavcina do kraja a gumama i felnama da se zamene mesta, trebalo bi da bude znatno menje opterećenje.E jbg ja bih 2 tone da nosi 82-ka ,jeftinije ojacavanje traktora nego kupovina veceg,samo jos nzm kako da resim te jeb... poluosovine kod njega.Imam neku ideju da glavcine tocka gurnem skroz do prvog lezaja skoro a felnu modifikujem da trag tockova bude isti.
Nebojša, znaš me toliko, ne uzimam na vašaru ništa sem osigurača...Milenko nema srece sa delovima sa vasara, sto blize nekom originalu i bude to solidno.
Znam nego sam napisao onako uopšteno, moze dosta tih njihovih glupih bolesti da se resi na neki nacin, al treba malo zivacaNebojša, znaš me toliko, ne uzimam na vašaru ništa sem osigurača...
I to moze da se resi relativno jednostavno.Nije dovoljno samo okrenuti felne,ako na to mislis,bude opet siri trag,bar koliko sam ja merio.Mora da se sece srce felne i modifikuje.
Na to sam mislio.Mislis na secenje felne ?,nije to neki problem.