Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kad ode Lukasenko bice bolja kabina, bolji menjac ali za 2x vece novce. Videcete kako ce to sve pokupiti zapadnjaci.
Sem što nisu namenjene za ljudsku upotrebu ... ništa.Шта им па фали
Ne bih rekao. Niko od njihove opzicije nije za zapadne integracije. Takodje mislim da im veća pretnja dolazi od baćušaka nego sa zapda. Pre će oni da povećaju i ovako jak uticaj i da koriste Belorusiju kao potpunu marionetu. U ostalom zar ne vidite vezu izmedju ovih protesta i neslaganja Lukašenka sa Putinum. Mada izgleda da se izmirili tako da će ovaj da vlada još cirka 5 godina. Narvnu ima tu i drugih faktora izmedju osatlih i zapadani mada mislim da on u ovom slučaju nije toliko bitan.Kad ode Lukasenko bice bolja kabina, bolji menjac ali za 2x vece novce. Videcete kako ce to sve pokupiti zapadnjaci.
Pa da, vidim najveći deo tržišta nam uzeli zapadni proizvodjači.Kad ode Lukašenko Belorusa neće ni biti rasturiće fabriku kao naš IMT i uzeće tržište za zapadne proizvodjače.
Imaš sa desne strane onu oprugu u cevi i polugicu koja ima štanglu gore do ručkeDrugari ima problem,menja obloge na kardanu,sve sam lepo zamenio sada je ostalo stelovanje,daj te savet
Velika greška je vaditi termostat!!!!!!!!!!Na rusa 82 stari tip mi se od nedavno pojavila rdja u hladnjaku vode "kao da je kafa usuta u njega" a nije... Da li neko može da mi napise sta se tu desava ? i takodje sam primetio da povremeno hoce da izbaci na prelivnu cev vodu iz hladnjaka u malim kolicinama jer ne primecujem da gubi vodu.Jesenas je stavljena nova glava.Temperaturu je dizao vukući kempericu od 4,5t od 65-75 (nema termostata).Nedavno stavljene sve 4 nove dizne.
Највише њега има и тера се до бесвести и ти си сад испао па духовит са коментаромSem što nisu namenjene za ljudsku upotrebu ... ništa.
Највише њега има и тера се до бесвести и ти си сад испао па духовит са коментаром
Moze moze,u komentarima vlasnik kaze da i nije bas retka pojava kod njih,a kod njega ne viri toliko osovina van da kazem tog kao zvona,kao kod rusa sto viri.Jbg dupli tockovi su najveci krivac ,najvece opterecenje trpe poluosovine zbog njih.To na svakom moze da pukne