MTZ Belarus

Ipak nisu oni Srbi,ipak vreme će pokazati,ali teško će da bude tako,a i glupo je porediti imt i imr sa mtz,čak i oni su pravili poboljšanja na jebenim traktorima,a ovi naši da nije bilo profila ni kabinu nebi zmali sastaviti,a glavni adut imt-a hidraulika je kopirana od maseja tako da ako se mene pita da nije bilo nje ovi naši bi kopirali od mtz-a jer su svi bili glupi ko **greška pogotovo oni u centralnom komitetu,jebeni bosanci i crnogorci i po koje govno zapadnije.

Шта им па фали
Sem što nisu namenjene za ljudsku upotrebu ... ništa. :)
Kad ode Lukasenko bice bolja kabina, bolji menjac ali za 2x vece novce. Videcete kako ce to sve pokupiti zapadnjaci.
Ne bih rekao. Niko od njihove opzicije nije za zapadne integracije. Takodje mislim da im veća pretnja dolazi od baćušaka nego sa zapda. Pre će oni da povećaju i ovako jak uticaj i da koriste Belorusiju kao potpunu marionetu. U ostalom zar ne vidite vezu izmedju ovih protesta i neslaganja Lukašenka sa Putinum. Mada izgleda da se izmirili tako da će ovaj da vlada još cirka 5 godina. Narvnu ima tu i drugih faktora izmedju osatlih i zapadani mada mislim da on u ovom slučaju nije toliko bitan.
Kad ode Lukašenko Belorusa neće ni biti rasturiće fabriku kao naš IMT i uzeće tržište za zapadne proizvodjače.
Pa da, vidim najveći deo tržišta nam uzeli zapadni proizvodjači.
IMT je uglavnom sam kriv za svoju propast koja je počela daleko pre 2000-te. Postali su bahati i krali mnogo više nego ranije ,a firma ne radi dobro. Mogli su oni da opstanu i zadrže značajan deo barem domaćeg trižišta ipak očigledno da nije bilo znanja, volje i poštenja da se to uradi. Narvno da bi kao domaći prozvodjač imali povlastice u odnosu na zapadne, a mnogo bitnije u odnosu istočne konkurente pošto bi se sa njima borili za isti deo tržišta.

Što kaže Savo MTZ nije IMT i Belorusi nisu Srbi. Čuo sam da su veoma pošteni što se za nas baš i ne može reći. Predpostavka da će odlaskom Lukašenka sve da ode u 3 lepe uopšte ne mora da bude tačna. U ostalom videćemo kad se desi. (mislim, mi mladji od 40 ako da bog zdravlja :))

Poslednja izmena:
Na rusa 82 stari tip mi se od nedavno pojavila rdja u hladnjaku vode "kao da je kafa usuta u njega" a nije... Da li neko može da mi napise sta se tu desava ? i takodje sam primetio da povremeno hoce da izbaci na prelivnu cev vodu iz hladnjaka u malim kolicinama jer ne primecujem da gubi vodu.Jesenas je stavljena nova glava.Temperaturu je dizao vukući kempericu od 4,5t od 65-75 (nema termostata).Nedavno stavljene sve 4 nove dizne.

Drugari ima problem,menja obloge na kardanu,sve sam lepo zamenio sada je ostalo stelovanje,daj te savet
Imaš sa desne strane onu oprugu u cevi i polugicu koja ima štanglu gore do ručke
To raskačiš!
Kroz tu polugicu gurneš vijak m10 da ubode u rupu u bloku
Onda obe lente stegneš rukom koliko god možeš

Sent from my moto g(6) play using Tapatalk

Na rusa 82 stari tip mi se od nedavno pojavila rdja u hladnjaku vode "kao da je kafa usuta u njega" a nije... Da li neko može da mi napise sta se tu desava ? i takodje sam primetio da povremeno hoce da izbaci na prelivnu cev vodu iz hladnjaka u malim kolicinama jer ne primecujem da gubi vodu.Jesenas je stavljena nova glava.Temperaturu je dizao vukući kempericu od 4,5t od 65-75 (nema termostata).Nedavno stavljene sve 4 nove dizne.
Velika greška je vaditi termostat!!!!!!!!!!

Ala se primate
Al ne stvarno kabina je ok, pamtim ja oranja bez kabine pa kad udju dvojica u T40 klaustofobiju joj miline ono toplo!!!!
Ostale stvari su malo problematične
Šalu na stranu dobro izgleda taj novi

Највише њега има и тера се до бесвести и ти си сад испао па духовит са коментаром

Više mi je cilj bio da budem ironičan nego duhovit. Pošto i sam provedem odredjeno vreme u toj kabini nije mi baš mnogo smešno.
Možda se naisam najbolje izrazio, cilj mi nije bio da kritikujem samu kabinu koja i nije toliko loša za traktor tog cenovnog ranga.
Problem je u totalno pretrano visokom pložaju vozača koji za posledicu ima veoma neudobnu i nebotrbnu nudobnost za vozača koja bi bila izbegnuta nižim položajem. Takodje postoji niz drugih loših stvari koja su direktna posledica tog visokog položaja vozača. Takodje dosta stvari u toj kabini doprinosi tom celokupnom utisku neudobnosti. Ne toliko sama kabina.

Poslednja izmena:
Нико не спомиње пут по коме се вози да не кажем тера.

Сви мисле да је мени лако, не дај боже да им је овако.

Nazad
Vrh