Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
nisam ja zvao ,.kada budes imao javi seJesil me ti zvao juče ,ako nisi za dve nedelje ću ja imati 82-ku na tenderu.
Naravno da je nemoguće garantovati da se neće nešto pokraviti posle par sati rati na polovnom traktoru. Ovde se radi o tome da ima ljudi koji nešto skrpe za prodaju a ima i onih "domaćina" koji poprave samo ono što je u tom trenutku puklo a ne zamene i ostale delove koji su pohabani/potrošeni. Cilj je takve zaobići.To je nemoguce jer kupujes polovan traktor. Moji traktori su ispravni tj sve sta se desi resava se. Kako ja tebi da garantujem npr za motor, kad dihtung glave moze da produva sad pa sad na traktoru od 20-30 godina.
Naravno to i.jeste poenta cele priceNaravno da je nemoguće garantovati da se neće nešto pokraviti posle par sati rati na polovnom traktoru. Ovde se radi o tome da ima ljudi koji nešto skrpe za prodaju a ima i onih "domaćina" koji poprave samo ono što je u tom trenutku puklo a ne zamene i ostale delove koji su pohabani/potrošeni. Cilj je takve zaobići.
Moja topla preporuka je "topla"...10 година трајали,ових нема у продаји.Треба да узмем нове за 892...Шта препоручујете?
Послато са SM-A510F помоћу Тапатока
Ja sam sa Ciak akumulatorima zadovoljan10 година трајали,ових нема у продаји.Треба да узмем нове за 892...Шта препоручујете?
Послато са SM-A510F помоћу Тапатока
Од колико си ампера узео?Ja sam sa Ciak akumulatorima zadovoljan
I od mene, topla...Moja topla preporuka je "topla"...
Koji spremac, obicni ili dupli rotori? Tvoji su od 82 ks traktori?Mene vašarski sasvim lepo služi... Radim sa 757.3 i spremč konskilder 3.7...za neke teže mašine ne znam, a sa ovima se i ne poznaje da je radio zadnjih 13 godina...