Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
110aОд колико си ампера узео?
Послато са SM-A510F помоћу Тапатока
Које гуме си узео?Uzeo sam u Ceca molu na kraju,za 20500 din komad dostava na kućnu adresu.Još jedno pitanje ,koje jačine akumulatori idu u MTZ 1025.
To je normalno da upusti malo ,tako se sad prave navodno da ne preopteretiš hidraulik,,meni se više svidjo stari sistem digneš plug i stoji celu zimu ako treba dignut..I plus nije trebala dizalica za zadnje gume ,dizo sam sebe,,al što novije to lošije.Ма знам све то, али реко' макар хидраулику да сачувам...
У току гарења ме хватало подне и врућина, па је почео помало да упушта на хидраулику кад се угреје (у транспорту падне пар цената на километар). Није нигде процурио, тако да сумњам само на разводник.
5800.za 82 ,,a 6200 od 1221,u lazaru.Da li neko zna pošto je topling za rusa (80ks) u Agropanonci? Hteo sam da kupim neki polovan ruski topling pa da ga produžim jer mi je originalni kratak za plug, ali ne mogu ništa polovno da nađem a da valja, svi su uglavnom jako rasklimani. Računam da je u Agropanonci originalni bolji od onih kineskih ili turskih (ko zna gde ih sve prave-kopiraju) sa vašara, ako nije mnogo skuplji od onih vašarskih...
Kako kratak? Nikad nisam na oba mtz menjao toplink,a kacili smo svasta...sve je odgovaralo.Da li neko zna pošto je topling za rusa (80ks) u Agropanonci? Hteo sam da kupim neki polovan ruski topling pa da ga produžim jer mi je originalni kratak za plug, ali ne mogu ništa polovno da nađem a da valja, svi su uglavnom jako rasklimani. Računam da je u Agropanonci originalni bolji od onih kineskih ili turskih (ko zna gde ih sve prave-kopiraju) sa vašara, ako nije mnogo skuplji od onih vašarskih...
Kako kratak? Nikad nisam na oba mtz menjao toplink,a kacili smo svasta...sve je odgovaralo.
Vidim po slikama da je ovaj od 1221 dosta masivniji,,a imaju i tu cev 1560 dinara..nem pojma najbolje ih nazovi i pitaj da ti izmere.i jedan i drugi.Kakva je razlika između toplinga za 82 i 1221? U krajevima, jačini ili je razlika i u dužini?
Reče mi majstor da ima samo cev toplinga od 82 da se kupi za oko 2000 din. nova, pa da nju presečem i produžim. Navodno je kvalitetnija od ovih vašarskih (vašarski komplet toplinger je bio 3000-4000 din). Pošto mi duži toplinger treba samo za plug, a tad ne koristim druge priključke pa ću izvrnuti krajeve iz mog postojećeg toplinga za oranje i uvrnuti u ovu novu produženu cev, a posle oranja opet vratiti krajeve u staru toplinger cev.
Uzgred, jednom sam naišao na vašaru u Temerinu na jako malo korišćen topling od rusa 82-ke, još od onih starih rusa - narandžastih. Ono, baš u dobrom stanju, bez lufta. Čovek je tražio 4000 din, tad još nisam imao Vogela ali hteo sam da ga kupim jer je ovaj moj trenutni malo raskliman. Ne znam ni sam zašto ga nisam odmah uzeo (verovatno mi bilo skupo u odnosu na nov - a tad još nisam imao pojma da ti novi nisu ruski već ko zna čiji), uglavnom brzo se predomislim ali kad sam se vratio ovaj je već prodat za 3000 din. Posle toga, kad je došao Vogel i kad sam video da mi treba duži topling nikad više nisam video polovan u onakvom stanju, uglavnom su svi bili raznjakani...
To na svakom moze da pukneSa spoljnim cilindrima sacuvas ramena i nista vise,mozda pumpu ako ce joj biti nesto lakse ,to je sve.Njemu jos moze da puknu poluosovine,puknu vertikalne poluge,puknu poluge gde se kaci masina....