milovan vrsac
Član
Hoce da secka i zbog filtera hidraulike
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
U neutral polozaju je rucica, na sredinu normalan polozaj, vec par godina mi je izvod izvucen pozadi od napred i radio je normalnoDa pitam i ja nešto .Kada koristiš jednu palicu u kom položaju je ona koju ne koristiš.Da li je skroz napred ili u srednjem ?
Na koji ventil mislis, gde se on nalazi?Ventil u razvodniku je onda
Menjao sam pre par godina te plastike i O ringove.Plastike i gumice se menjaju kad procuri razvodnik na rucicama, nazalost nema neke veze sa pritiskom i dizanjem.
Onda bi svuda seckaloHoce da secka i zbog filtera hidraulike
Ako ste pod ovo "majstor" mislili na mene Cenu za ruke cu vam lako reci i ona je 400e.Pošto je remont menjača na 1221 ,čisto me zanima da znam računicu,normalno da zavisi šta je krepalo ali onako paušalno,sigurno je neko radio pa ga izašlo toliko i toliko za te i te delove.
Ima vlasnika tu na forumu pa neko nešto zna ,majstor sigurno zna,samo dal će šta napisati.
Bane jel si resio?Nisam gledao filter, otac je spomenuo da pogledamo i nismo, poluge na prazno diže i spušta, a nemam pri ruci neki tezak prikljucak da probam, zagradjeni su po šupama. Ali probacu
Nisam još uvekBane jel si resio?
Mislim da je Nebojsa pisao da bolji 1021,zbog diferencijala koji je stavljen od 1221 u 1021,mislim da je to jedina razlika,.Pozdrav svima, jel ima neko iskustva sa ova dva traktora 1021.3 i 1025.3....koji odabrati , prednosti i mane? Hvala.
Danas punu kamionsku prikolicu sa 16tona kukuruza kipuje bez problema, a tanjiracu nece da podigne, ili dize a šteka. (Otvarao sam i klip od tanjirace sve je ok), kao da kad se prikljuci dvosmerna hidraulika krene da zabada, a sutra cu i da probam od prijatelja tanjiraču da vidim da stvarno nije nesto do moje tanjiračeBane jel si resio?