Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sta fali rusu u spartanju ?,kod nas ,pa i ja licno,dosta spartaju sa njima,cak i sa 4 reda spartacima.
I ja mislio tako dok nisam krenuo spartati sa Armom. Trosi kao pola litre vise od IMT a uradis lagano i ne umoris se.Pored 549 da kacim rusa sa duplo vecom potrosnjom? Pa samo da odem do njive i da se vratim vec mi se ne isplati a ne da radim jos sa njim.
Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk
Daner, ako ces tako gledati na 1-2l goriva nema tu sreće.
1,2l po kj trošim sa 539 kad sejem nodetkomProšle godine u setvi na benzinskoj pumpi bio čovek sa 82.1 i sejalicom 4 reda agria i kaže da vidimo koliko sam potrošio. Napunio je 60l a uradio 24 jutra ako se dobro sećam. Ako je to velika potrošnja...
Uzeo sam sa obicnim 18.4 tockovima. Uzane sam resio mimo njih jer oni imaju 13.6 a ja sam hteo 12.4. Dimenzija ja 320/85r38 ovom prilikom se zahvaljujem clanu Branko91 za nesebicnu pomoc i kontakte da bi se tockovi resili.bojcetic
Kojim tockovima?uzeo si za Armu i original uzane tockove?