MTZ Belarus

Nije puno vremena proslo od kada uzeh Lemkena,probao oranje sve super ,radi ruja. Uspeo sam i predpuznjake da nabavim ali ne lezi vraze,nece ruja 1221.3 da podigne plug. Skinem predpuznjake on digne,reko odoh da probam da orem danas da vidim oce dizati,odradim 4 kj i on nece da digne. Ugasim traktror ,sve u redu ,ima ulja ja ga upalim i on digne ,dodjoh kuci on sada nece da spusti plug . Zna li neko u cemu je problem? U ponedeljak zovem maĵstora iz Srbobrana

Nije puno vremena proslo od kada uzeh Lemkena,probao oranje sve super ,radi ruja. Uspeo sam i predpuznjake da nabavim ali ne lezi vraze,nece ruja 1221.3 da podigne plug. Skinem predpuznjake on digne,reko odoh da probam da orem danas da vidim oce dizati,odradim 4 kj i on nece da digne. Ugasim traktror ,sve u redu ,ima ulja ja ga upalim i on digne ,dodjoh kuci on sada nece da spusti plug . Zna li neko u cemu je problem? U ponedeljak zovem maĵstora iz Srbobrana
Ja sam na 1025 monoblok imao problem da mi je sporo dizao a jos sporije spustao,i onda je poceo da samo podigne a nece da spusti. Kvar je bio u tome sto sam skinuo onaj gore ventil na hidrauliku i oprao ga i izduvao i vise nikad nisam imao problema.

Ima li gde kupiti kacenje za zatezne lance sto ide na trube kao na novom tipu?

Hteo bih da ih izmestim spolja da idu, ovo iznutra mi je malo glupavo resenje.

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk

Kao sto je clan Nikollaa vec odgovorio problem pravi verovatno ventil u monobloku.

Ima li gde kupiti kacenje za zatezne lance sto ide na trube kao na novom tipu?

Hteo bih da ih izmestim spolja da idu, ovo iznutra mi je malo glupavo resenje.

Interesantno,ko ima spanere iznutra hoce da prepravi spolja a ovi sto imaju spolja prepravljaju da budu iznutra,pa onda vidi s ovima sto su prepavljali da budu iznutra da ti prodaju te konzole koje srafe na trube da nekupujes nove

Originalan set gumica ili manzetni za reparacija za c110 klip kod nas jednostavno ne postoji, sve sto se na tom klipu uradi je cista budzevina i obicno toliko i traje,cast izuzecima.

Nama je C110 procureo pre jedno 12-13godina. Kupili nov C100 na brzinu da završi posao i izdržao je samo taj jedan dan i procureo (da li sam dobio škart zaista ne znam). I dan danas tako stoji u polici ne ispravan. Zatim je C110 odnet na remont. Plaćeno je tada 100e. Doživotna garancija, ako ne oštetiš mehanički klipnjaču. Taj klip i dan danas radi kao i prvog dana, da ga ne ureknem. A šta je sve nosio od tereta, plakao je.

Jedino se pojavio drugi problem. Tu se uška navrće na klipnjaču pa se ta rupa "pojela" pa ima malo lufta. A ludi rusi tražili 100e za samu ušku, pre možda 6-7meseci....

Jedini razlog prelaska na unutrasnje je spartanje.

A ne pada mi na pamet rusom da spartam
Interesantno,ko ima spanere iznutra hoce da prepravi spolja a ovi sto imaju spolja prepravljaju da budu iznutra,pa onda vidi s ovima sto su prepavljali da budu iznutra da ti prodaju te konzole koje srafe na trube da nekupujes nove

Na rusu kad god sam izgubio osigurač nikad mi se nije otkačio priključak.. Na imt-u sam sebi psovao sve po spisku nekoliko puta... Ja dok imam rusa ne menjam španere, meni su top

Ja na plug i spremac stavljam sraf 10.9 i samoosiguravajucu maticu , ako nemam maticu zavrnem dve u kontru.
Ne moze se otpustiti niti ispastinema teorije.

Не фали ништа само кад можеш комотно да уђеш и тераш некима је трап шири па са 15 5-38 су у кнап

Meni je razmak 198 a do blatobrana imam 12 tako da nema baš nešto mesta za sužavanje.

Nazad
Vrh