Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja sam nosio u Ce-Hid u Zrenjaninu, remontovali su ga kao da je nov, ali i cena remonta je skoro kao nov cilindar. Nisu oni skupi, nego su delovi jeftini za Belarus traktore.Gde odneti klip od hidraulike za belarusa 920 .......procureo .
Po mogucstvu okolina Zrenjanina .
Која је разлика између ова два и који иде на 820 ?Ako je klip c100 remontuje se u kucnoj varijanti i radi bez problema, naravno ako nema nekih fizickih ostecenja.
Ako je klip c110 najbolja varijanta uzeti drugi kod brace oko Najlona.
Na 820 je oznaka cilindra c100 klipnjaca je fi 40mm, dok na 1025 ne znam tacnu oznaku, klipnjaca je fi 50mm.Која је разлика између ова два и који иде на 820 ?
Ja sam na 820 imao c110 .Na 820 je oznaka cilindra c100 klipnjaca je fi 40mm, dok na 1025 ne znam tacnu oznaku, klipnjaca je fi 50mm.
Послато са Mi_6 уз помоћ Тапатока
Razlika je u primeru klipa, na 820 treba da ide c100 ma da ima ih i sa c110.Која је разлика између ова два и који иде на 820 ?