milovan vrsac
Član
Zato sto se zapusi kolender ispod sedista,ali probusi se veca rupa i nikad vise ne zapusi,a jos bolje resenje je da se crevo spusti dole da ide prirodnim padom i sve reseno
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Zamenio sam crevo, kupio sam novo... To plavo sam nasao...
Kolege obratite paznju kad kupujete delove kod Novice,ima covek dosta delova i ima dobrih polonih delova i uglavnom je korektan za saradnju ali ume da lupi ponekad cifru za neki deo da bude zamalo pa skuplji od novog.0643468923
021834848
Novica Curug
Ja sam kupovao samo felne i distancere kod njih☺Kolege obratite paznju kad kupujete delove kod Novice,ima covek dosta delova i ima dobrih polonih delova i uglavnom je korektan za saradnju ali ume da lupi ponekad cifru za neki deo da bude zamalo pa skuplji od novog.
Kaze mi drugar oko 1100o motorana 892@nikola indjija I mene zanima isto,ali gledano po onom satu,to je oko 1300-1400 obrtaja motora,ja mislim,po onim lampicama na tom desnom satu,nisu precizne puno,ali npr 600 obrtaja se upali na oko 1500 obrtaja ja mislim,mada zaboravio sam sad tacno...
ma nenosim nego sam malo brze izgleda uleteo u brazdu prilikom spremanja u eto ...videcu da kupim i one ploce kao ojacanje pa da nemislimJel mozda ne bi to puklo da ima ono ojacanje pored ?,plocevina kao ,po duzini,imaju 820 valjda,ili 820 delux modeli.Nosis neke teske masine sa njim ?.