Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
To ti je najprostije cekic ili ciglu polomis staklo kupis novo i ubacis!A kako se skida jer će se morati popravljati ramovi?
jel samo na uzbrdici pocne da zeza ili pod svakim opterecenjem?Ljudi, imam problem sa Belarusom 820... Ostajao bez goriva, nije primao gas... Majstor promenio ac pumpu, promenili filtere, pumpa visokog pritiska remontovana, dizne proverene, creva i slavine za dovod goriva... Sad vuce dobro prima gas, dok ne dodje na uzbrdicu, tu pocinje da se gusi i da gubi gas, jedva se povrati.. Uspem da izadjem iz brega nekako i posle normalno... Jel imao neko slican problem ili da ga zapalim na sred atara za primer?
probajte da ga opteretite da vidite dal se tako ponasa kod svakog opterecenja ili mu problem pravi to sto je pod nekim uglom na usponu.Nisam imao prilike da ga sad opteretim, bacao sam vestak sa njim ovih dana... Jesenas je orao isao je ok... Ali je i tad stucao i na kraju nije primao gas pa je majstor promenio ac pumpu...
U rezervoaru imas nesto ili ono plasticno crevo ispod rezervoara sto ih spaja.Isti slucaj sam imao,meni je bilo to crevo zapuseno.Ljudi, imam problem sa Belarusom 820... Ostajao bez goriva, nije primao gas... Majstor promenio ac pumpu, promenili filtere, pumpa visokog pritiska remontovana, dizne proverene, creva i slavine za dovod goriva... Sad vuce dobro prima gas, dok ne dodje na uzbrdicu, tu pocinje da se gusi i da gubi gas, jedva se povrati.. Uspem da izadjem iz brega nekako i posle normalno... Jel imao neko slican problem ili da ga zapalim na sred atara za primer?
Probaj zameni dovodno crevo...jos ako je na njemu ono plavo providno...ili negde vuce fals.mada postoji bar jos par opcija...Da je recimo problem pod odredjenim uglom... Sta bi to moglo biti?