Kome je ovo namenjeno?ako je meni-traktor tako radi vec 10 godina.Sta god uradite samo ne terajte tako. Motor ce zaribati ako safety filter zakaze.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kome je ovo namenjeno?ako je meni-traktor tako radi vec 10 godina.Sta god uradite samo ne terajte tako. Motor ce zaribati ako safety filter zakaze.
Verovatno od one budale koja je falicnu radilicu stavila u motor.A čija je krivica kad na 100 sati rikne radilica na 1221?
Dukej koji ti je pritisak u motoru kad se zagreje? Jel troši ulje?
Da li odmah počne da dimi na auspuh prilikom verglanja ako ne moguće je da "upusti" naftu.
Ne tebi, vec inace da ako se uoci da filter propusta a ne reaguje se. Jeste da je kod MTZ to sve jeftino ali niko ne racuna cenu kada traktor umesto u njivi je u radionici a optimalno vreme prolazi.Kome je ovo namenjeno?ako je meni-traktor tako radi vec 10 godina.
Ne mora biti...jedna tura nisovog ulja je za posledicu imala ovakvu sliku nakon zamene ulja-interval 200 rh...i potrosnja ulja skocila takodje.od onda koristimo lukoil,za sada je ok.Kad smo već kod održavanja, Bože me sačuvaj.....ovaj nije skidan od fabrike..
Dimi na auspuh, danas ću obratiti pažnju da li je to "baš odmah". Nisam palio traktor 5-6 dana pa ću napisati doveče...
Kolega ko je radio pvp i dizne,ako nije tajna?Juce uradio 52kj sa mtz 1221 i spremacem 5m
Sipao 140L i pun do cepa.
Iznenadio sam se,Pvp i dizne uradjene vrhunski
Zna majstor Toma znanje.Naravno da nije,Tomislaviz Ns